Najbolje prilike tjedna. Zapošljavaju FINA, Le Méridien Lav, BlueSun, Studenac i još mnogi drugi

Najbolje prilike tjedna. Zapošljavaju FINA, Le Méridien Lav, BlueSun, Studenac i još mnogi drugi

Portal za zapošljavanje posao.hr, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme, najveći ljekarnički lanac je raspisala natječaje za Farmaceuta (m/ž) u 5 hrvatskih gradova: Zagreb, Split, Dubrovnik, Rijeka i Zlatar. Od kandidata se očekuje VSS, magistar farmacije te odobrenje za samostalan rad. Ostale uvjete natječaja provjerite na posao.hr. Rok za zaprimanje prijava je 20.12. Zainteresirani kandidati su pozvani da svoje prijave izvrše putem linka.

Trenkwalder d.o.o. za svoje klijentezapošljava na pozicijama HR Specijalist (m/ž) za vlastite potrebe i Sistem administrator (m/ž) u Zagrebu te Pomoćni radnik u tiskari (m/ž) u Svetoj Nedjelj. Prijave su otvorene do 15.12. Poslodavac nudi neovisni rad koji vodi prema razvoju vlastitih vještina i kompentencija, raznolikost i širinu profesionalnih izazova u kojima možete stalno profesionalno i osobno rasti. Pogledajte i ostalu ponudu poslova i prijavite se putem linka.

Financijska agencija (Fina) - vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga zapošljava Pripravnika za IT podršku poslovnom sustavu (m/ž). Kandidatima se nudi rad na određeno vrijeme u trajanju od 8 (VŠSS) ili 12 mjeseci (VSS), izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju te mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja. Prijave se zaprimaju do 02.12. Detalje natječaja provjerite ovdje.

Hotel Le Méridien Lav Split, dio najvećeg svjetskog lanca hotela Marriott International, zapošljava nove djelatnike na pozicijama Strojar (m/ž), Voditelj noćne smjene (m/ž) i Noćni recepcioner (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave je 13.12. Uvjete koji se očekuju od kandidata potražite putem linka.

Aluflexpack novi d.o.o. u Zadru traži novog izvršitelja na poziciji C# .NET developer (m/ž). Uvjeti su viša stručna sprema informatičkog smjera, poznavanje poslovnih procesa u industrijskim granama te spremnost za razumijevanje poslovnog konteksta kod implementacije softverskih rješenja. Potrebna su tehnička znanja i vještine, poznavanje rada s relacijskim bazama podataka, organiziranost, sistematičnost i osjećaj za poštivanje zadanih rokova. Kandidati trebaju biti spremni na putovanja po Hrvatskoj i prema potrebi rada u pogodima poslodavca. Prijavite se.

Maloprodajni lanac Studenac d.o.o. broji više od 3.500 djelatnika. Za svoj tim u Omišu zapošljavaju Specijalista revizije (m/ž). Od kandidata se očekuje minimalno 5 godina na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje engleskog jezika, poznavanje zakonskih regulativa. Uvjete natječaja provjerite na posao.hr i prijavite se najkasnije do 10.12. Sretno!

BlueSun traži Agenta u rezervacijskom centru (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje minimalno pet mjeseci iskustva na sličnim poslovima, poznavanje engleskog i minimalno jednog dodatnog stranog jezika, a prednost su njemački i ruski. Poželjno je poznavanje Ticketing sustava te rad u hotelijerstvu i turizmu na sličnim poslovima. Nudi se fiksna plaća 5.000 kuna neto uz razmjerni stimulativni dio kod ostvarenja budžeta u terminima visoke sezone. Prijaviti se možete najkasnije do 05.12. ovdje.

Agencija za posredovanje pri zapošljavanju Naton ljudski potencijali d.o.o. za međunarodnog klijenta zapošljava Logistics and Commercial Administration Managera (m/f).  Od kandidata se očekuje minimalno dvogodišnje iskustvo u menadžmentu logistike te napredno znanje engleskog jezika. Talijanski jezik je prednost. Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju najkasnije do 14.12. Prijavite se još danas putem linka.

Poduzeće Include d.o.o. za svoje urede u Zagrebu i Solinu traži nove zaposlenike na pozicijama Business developer za španjolsko govorno područje (m/ž) i Business developer za njemačko govorno područje (m/ž). Poslodavac nudi rad u dinamičnom timu mladih i ambicioznih kolega, konkurentan fiksni i varijabilni dio plaće s mogućnošću ostvarivanja bonusa,  pogodnosti za zaposlenike poput dodatnog zdravstvenog osiguranja, budžeta za edukacije, isplate naknade za terenski rad, korištenje laptopa i mobitela te fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće. Natječaji su otvoreni do 11.12. Prijave se zaprimaju putem linka.

Schunk traži Prodajnog menadžera (m/ž) u terenskoj usluzi uređaja za stezanje i sustave za hvatanje za jadransku regiju. Od kandidata se očekuje prodaja i savjetovanje kupaca u prodajnom području, podršku i posjet trgovačkim partnerima na licu mjesta, stalna podrška za kupce, suradnja s uredskim osobljem u Austriji i sjedištem u Njemačkoj i drugo. Traži se osoba koja ima završeno tehničko obrazovanje, iskustva u prodaji, pregovaračko znanje njemačkog u govoru i pismu, veliku samoinicijativu, odgovornost, neovisnost i spremost na terenski rad. Prijavite se najkasnije do 06.12.

Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr

Srijeda, 27.11.2019.