Najbolja mlada menadžerica u Hrvatskoj - Sandra Mihelčić

Cijelo vrijeme su nam govorili kako nećemo uspjeti jer smo suprug i ja krenuli u privatni biznis s nepunih 30 godina, bez novca i bez ikakvog iskustva u izdavaštvu i medijima.

Poslovni savjetnik startao je u studenom 2004. godine sa, za izdavačku branšu, malim početnim kapitalom i redakcijom od samo dva zaposlenika koji su sve radili sami, od osmišljavanja koncepcije časopisa do marketinga. Dokazali su kako se radom, vizijom, voljom i strašću sve može ostvariti. Vizija, strast i volja je ono što ih pokreće, a vjeruju i mnoge druge poduzetnike, pokretače hrvatskog gospodarstva, koji su krenuli od nule i svojim radom otvorili brojna nova radna mjesta. Povodom dobivene prestižne Cromine nagrade za najboljeg mladog menadžera u 2009. godini, razgovarali smo s direktoricom i vlasnicom Sandrom Mihelčić.

Krajem studenog obilježit ćete peti rođendan Poslovnog savjetnika i osvojili ste nagradu za najboljeg mladog menadžera u 2009. godini. Kad pogledate unazad, bi li što promijenili u svom radu, jeste li ispunili očekivanja koja ste si zacrtali?

Nevjerojatno zvuči ta brojka jer se našoj redakciji čini kao da je prošlo pet mjeseci, koliko su nam mnogi predviđali da ćemo trajati. A početak, kao i svaki drugi, bio je težak, mnoga su nam vrata bila zatvorena, kucali smo bezbroj puta i malo, pomalo probijali se na tržištu. Sada, nakon pet godina, vrata se otvaraju i bez kucanja, tržište nas je prepoznalo kao respektabilan poslovni medij koji ima svoj status i prepoznatljivost. Željeli smo stvoriti originalan, kvalitetan hrvatski poslovni medij, koji je u prvom redu koristan, koji se ne baca nakon što se pročita, koji pruža savjet i praksu, ...

Ostatak interview-a možete pročitati na metro-portal.hr

Utorak, 24.11.2009.