HeRo 2023: Konferencija za HR profesionalce u Termama Sveti Martin

HeRo 2023: Konferencija za HR profesionalce u Termama Sveti Martin

Ovog mjeseca, od 30. studenog do 1. prosinca, Terme Sveti Martin postaju središte okupljanja HR stručnjaka na HeRo konferenciji 2023. Događaj koji je nezaobilazan za vlasnike, direktore i sve zaposlenike u sektoru ljudskih potencijala, pružit će priliku za razmjenu ideja i rješenja za izazove koji nas čekaju u nadolazećoj godini.

Suočeni s rastućim izazovima poput nedostatka kvalificirane radne snage u svim industrijama, HeRo konferencija 2023. istražuje teme dublje od standardnih pogodnosti i beneficija za radnike. Naš je fokus na pronalaženju inovativnih i efikasnih strategija za privlačenje i zadržavanje talenata.

Tijekom dva dana, predavači će se uhvatiti u koštac s nizom gorućih pitanja: od trendova u zapošljavanju, izazova online oglašavanja, noviteta u zakonodavstvu, strategija za izgradnju ugleda tvrtke pa sve do ravnoteže između poslovnog i privatnog života. Također, fokusirat ćemo se na prevenciju stresa na radnom mjestu i završiti s motivirajućim predavanjem o transformaciji od izgaranja do radosti.

Ne propustite priliku za sudjelovanje na ovom ključnom događaju. Broj mjesta je ograničen, a do 17. studenog nudimo vam popust od 30% na kotizaciju. Prijaviti se možete na hero.dashofer.hr ili se javiti na mail [email protected].

Pridružite nam se na konferenciji i budite dio ovog novog i aktualnog događaja koji oblikuje budućnost HR sektora!

Za više informacija i kompletni program, posjetite našu web stranicu https://hero.dashofer.hr/.

Četvrtak, 16.11.2023. / hero.dashofer.hr