Čekaju te novi poslovi u IT-u! Zaposli se u Zagrebu, Austriji ili Njemačkoj

Čekaju te novi poslovi u IT-u! Zaposli se u Zagrebu, Austriji ili Njemačkoj

Novi poslovi u IT-u su tu! Pogledaj ovu ponudu i prijavi se na željeni posao još danas

Rittal d.o.o. u Zagrebu traži više izvršitelja za poziciju pripravnika (m/ž). Rittal je multinacionalna kompanija sa sjedištem u Njemačkoj i globalni tehnološki brend u industriji i informatičkoj tehnologiji (IT) s više od 10.000 zaposlenih u 57 podružnica diljem svijeta, prisutan u regiji putem centralnog ureda u Zagrebu. Za poslove je potrebna je završena viša škola tehničkog usmjerenja, bez radnog staža u struci, napredno poznavanje engleskog jezika, dok je poznavanje njemačkog jezika prednost. Komunikativnost, timski rad i želja za usavršavanjem očekivane su osobine. Prijaviti se možete najkasnije do 15.11., stoga nemojte čekati i prijavite se ovdje.

MiniFinder Sweden AB zapošljava na poziciji PHP developer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U MiniFinder-u bit ćete odgovorni za web razvoj web stranice i web shopova na temelju otvorenog koda. MiniFinderovi su sustavi integrirani sa sustavima trećih strana, pa je iskustvo s integracijama putem preostalog API-ja potrebno. Očekuje se radno iskustvo od minimalno tri godine. Traži se dobro znanje u programima PHP, MySQL, HTML/ CSS, JavaScript, jQuery, WordPress. Prednost je poznavanje: React Native, OpenCart, PrestaShop ili Magento, Drupal, Node. Nudi se dobra plaća ukoliko se zajednički postigne zadani cilj. Rok prijave je 30.11. Prijavite se.

RIAdria Works j.d.o.o. agencija je za zapošljavanje koja za svoje njemačke partnere traži više radnika. U potrazi je za novim radnim snagama na poziciji dizajner web trgovine (m/ž). Posao se obavlja u Njemačkoj. Glavne odgovornosti su rad u web trgovini, razvoj software-a i dizajniranje. Poslodavac nudi doplatak po djetetu 194 eura mjesečno i prijavu u Njemačkoj. Obavezni su EU dokumenti, završeno obrazovanje informatičkog smjera ili srodno, znanje rada u programima za web dizajn, znanje njemačkog i engleskog jezika te iskustvo na navedenim poslovima. Prijavite se putem linka.

AVL zapošljava na poziciji Senior Development Hardware Engineer / Department Manager (m/ž) u Grazu, Austrija. Potrebno je odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, visoka stručna sprema tehničkog smjera, nekoliko godina relevantnog profesionalnog iskustva, izvrsno znanje o MOSFET, IGBT, SIC, GaN, sistematičnost, analitičnost i spremnost na timski rad. Prijave su otvorene do 28.11., a prijaviti se možete ovdje.

Zlatarić services j.d.o.o. u potrazi je za Wordpress Web Designer - Junior (m/ž). Radi se u Zagrebu. No, ukoliko ne živite u Zagrebu, nudi se mogućnost remote worka uz prvotnu edukaciju korištenja procesa poslovanja tvrtke. Posao se sastoji od izrade arhitekture web stranice, izrade učinkovitog, reponzivnog dizajna te pretvaranje dizajna u WordPress temu, izrada i implementacija novih značajki i funkcionalnosti i ostalo. Potrebna su znanja o WordPressu i Woocomerce platformi, o web dizajnu, izradi mockupova, poznavanje osnova HTML-a, CSS-a, Javascript i PHP, uklanjanje bugova i slično. Nude se dodatni bonusi i nagrade, konstantne edukacije i usavršavanja, mogućnost napredovanja. Prijaviti se možete najkasnije do 14.11. Aplicirajte odmah.

AeroGround Flughafen München GmbH zapošljava na poziciji Business Application Manager (m/ž) u Münchenu, Njemačka. Poslodavac nudi jedinstveno poslovno okruženje, korištenje kantine i restorana kompanije na kampusu, vrtiće za djecu, ljetne i božićne zabave, radionice. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, profesionalno iskustvo kao IT menadžer, a poželjno je znanje kontrolinga računovodstva te komunikacijske vještine. Prijavite se najkasnije do 18.11. klikom na link.

My Fides j.d.o.o. za svog klijenta u Splitu traži grafičkog dizajnera (m/ž). Poželjno je odlično poznavanje rada na računalu, iskustvo u grafičkom dizajnu, InDesign, Illustrator, Photoshop, Adobe FrameMaker i ostali relevantni programi. Očekuje se tečno vladanje engleskim jezikom i iskustvo u grafičkom dizajnu. Dobro vladanje stresom, brzo učenje, kreativnost i interes za strane jezike osobne su karakteristike koje očekuje poslodavac. Traži se mogućnost samostalnog rada u sustavima Windows 7 i 10 te sposobnost instaliranja i testiranja novih programa koji su važni za povezane radne zadatke. Nudi se plaća od 750 eura i 60 eura bonusa svaki mjesec. Prijave su otvorene do 15.11., a prijaviti se možete klikom na link.

Workforce, agencija za posredovanje pri zapošljavanju, za svoje klijente zapošljava na sljedećim pozicijama: Senior Software Engineer for Embedded Systems (m/ž), Automotive Software Architect (m/ž) i Software Engineer (m/ž). Prijave su otvorene do 24.11. Potrebno je odlično znanje engleskog u govoru i pismu, učinkovite komunikacijske vještine, spremnost na timski rad i poznavanje programa AUTOSAR. Potrebno je minimalno petogodišnje do desetogodišnje iskustvo. Poznavanje njemačkog jezika je prednost. Doznajte detalje o željenom poslu i prijavite se putem linka.

Aluflexpack novi d.o.o. u potrazi je za izvršiteljem na poziciji C# .NET Developer (m/ž) za rad u Zadru. Poslodavac pruža dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, mogućnost brzog napretka i osobnog razvoja u internacionalnom okruženju, stabilan posao i konkurentnu plaću, zanimljive projekte i dinamične uvjete rada. Posjedujete li organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh, prijavite se čim prije. Uvjeti su viša stručna sprema informatičkog smjera, poznavanje poslovnih procesa u industrijskim granama i spremnost za razumijevanje poslovnog konteksta kod implementacije softverskih rješenja, poznavanje Windows development (C# .NET,WPF); ASP.NET MVC; Web Services (RESTful, Web API 2, WCF); SQL Server, Linq; JS, Jquery, Angular JS; HTML, CSS, Bootstrap i minimalno godina dana iskustva. Prijavite se.

MONO za projektiranje informacijskih sustava d.o.o. u potrazi je za više izvršitelja na pozicijama programer (m/ž)/ front-end developer (m/ž), programer (m/ž)/ junior web developer (m/ž) i programer/ senior web developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Pogledajte detalje oglasa i prijavite se na željeni posao putem linka.

Za dodatne poslove iz informatike kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr. 

Petak, 08.11.2019.