Aplicirajte na nove poslove diljem Hrvatske! Aktivno više od 5.500 oglasa

Aplicirajte na nove poslove diljem Hrvatske! Aktivno više od 5.500 oglasa

Novi poslovi diljem Hrvatske! Aplicirajte na otvorene pozicije u Wyndham Grand Novi Vinodolski Resortu, Mediki, Falkensteineru i Strabagu

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort zapošljava na poziciji Human Resources referent / Referent u odjelu ljudskih potencijala (m/ž) u Novom Vinodolskom. Prijave su otvorene do 27.6. Prednost imaju osobe s radnim iskustvom u objektima visoke kategorije te poznavanjem barem dva svjetska jezika (oni koji rade izravno s gostima). Traže se visokomotivirane osobe spremne za rad u dinamičnom svijetu hotelijerstva. Uvjeti su minimalno viša stručna sprema psihologije, prava ili ekonomije te minimalno tri godine iskustva na poslovima u ljudskim potencijalima. Aplicirajte.

Dupin d.o.o. zapošljava samostalnog referenta u računovodstvu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 13.6. Radni zadaci uključuju samostalno obavljanje  računovodstveno-knjigovodstvenih poslova, obračun putnih naloga, knjiženje ulaznih/izlaznih računa, kontrolu knjiženja maloprodajnih utržaka, kontrolu troškova i uskladu kartica kupaca i dobavljača. Potrebni su uvjeti dobro znanje MS Officea, razvijene organizacijske sposobnosti, pisanje na slijepo, pozitivan stav, poštenost i vrijednost. Prijavite se.

Medika d.d. traži stručnog suradnika (m/ž) i skladištara (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 7.6. Neki od uvjeta su znanje rada na računalu, komunikacijske i organizacijske vještine i odgovornost u svakodnevnom obavljanju posla. Aplicirajte ovdje.

Meritum Soft d.o.o. zapošljava u Varaždinu na pozicijama: Android developer (m/ž), MySQL/PHP Backend developer (m/ž), Frontend developer (m/ž) i iOS developer (m/ž). Rok prijave je 7.6. Poslodavac nudi sigurna poticajna primanja i napredak u skladu s rezultatima, mogućnost trajnog usavršavanja i razvoja te poticajnu i ugodnu radnu atmosferu. Aplicirajte.

Unitedprint.com zapošljava direktora poslovanja za područje Hrvatske (m/ž). Prijave su otvorene do 16.6. Uvjeti su iskustvo u vanjskoj prodaji u proizvodnom poduzeću te dokazano ostvareni prodajni ciljevi u dinamičnom okruženju. Očekuje se sposobnost komunikacije s ciljnim skupinama na različitim razinama te dobro razumijevanje e-trgovine i digitalnih proizvoda. Velika je prednost iskustvo u tiskari ili medijima. Prijavite se.

Falkensteiner traži novo pojačanje na pozicijama Marketing Manager (m/ž), Content Marketing Manager (m/ž) i agent u rezervacijskom centru (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Od kandidata se očekuju dvije do tri godine iskustva, izvrsno poznavanje područja rada, vrsno poznavanje i strast za turizam i hotelsku industriju te obvezno znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje, timski rad te dodatna usavršavanja. Aplicirajte.

Camaloon zapošljava Team Leadera – Sales (m/ž), operatera u proizvodnji (m/ž), specijalista u odjelu za print (m/ž), B2B Sales Specialista (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Sucess Specialist (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrsno poznavanje stranih jezika, odlične komunikacijske vještine i sposobnost rješavanja problema, empatija, proaktivnost i prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavite se.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži specijalista za digitalni marketing (m/ž). Lokacija rada je Zadar, a prijave su otvorene do 15.6. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, radno iskustvo od najmanje godinu dana, izvrsno poznavanje rada u MS Office programima, sposobnost rada u timu, multitasking, učinkovite vještine vođenja i upravljanja vremenom. Potrebno je napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Aplicirajte.

Strabag BRVZ d.o.o. zapošljava na pozicijama Senior Beckend/ERP – Developer (m/ž) i Junior Backend/ERP – Developer (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 20.6. Poslodavac očekuje veoma dobro poznavanje engleskog i njemačkog jezika, dobro praktično znanje u programiranju, poznavanje Jave i /ili IBM i RPG i slično. Prijavite se ovdje.

Phobs d.o.o. zapošljava u Dubrovniku na pozicijama PHP Junior Web Developer (m/ž) i PHP Senior Full Stack Developer (m/ž). Rok prijave je 13.6. Potrebno je minimalno godinu dana aktivnog radnog iskustva, iskustvo i poznavanje PHP jezika, poznavanje rada baze podataka MySQL/Postgresql, iskustvo rada s GIT-om, iskustvo rada s html/css i slično. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 03.06.2021.