Američko veleposlanstvo traži možda baš vas: Godišnja plaća do 165.500 kuna, pogledajte detalje

Američko veleposlanstvo traži možda baš vas: Godišnja plaća do 165.500 kuna, pogledajte detalje

Imate iskustva u tajničkim poslovima i govorite engleski jezik? Američko veleposlanstvo u Zagrebu traži osobu na poziciji Administrative Receptionist (Health Unit) (m/ž)– godišnja plaća do 165.500 kuna

Američko veleposlanstvo zapošljava na poziciji Administrative Receptionist (Health Unit) (m/ž). Mjesto rada je Zagreb.

Osigurana su godišnja primanja do 165.500 kuna. Ključne su odgovornosti ovog radnog mjesta pružanje opće uredske potpore raznim adnimistrativnim aktivnostima i sličnim zadacima. Radni zadaci uključuju i odgovaranje na dolazne pozive, usmjeravanje poziva odgovarajućim suradnicima, distribucija pošte i slično.

Uvjet je minimalno jednogodišnje iskustvo rada na tajničkim ili recepcionarskim poslovima. Od kandidata se očekuju i znanje rada u MS Office-u te računalna pismenost te poznavanje funkcioniranja korisničke podrške. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Potrebno je odlično poznavanje engleskog jezika, a isto će biti testirano.

Aplicirati možete najkasnije do 6.4. putem linka. Zanimaju vas slični poslovi? Prijavite se na pozicije djelatnik za rad u nabavi (m/ž) u Rijeci, djelatnik za rad u uredu (m/ž) u Sttutgartu ili administrator (m/ž) u Zagrebu.

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 29.03.2021.