Ako tražite posao u turizmu i ugostiteljstvu, odlično! Donosimo prijedloge diljem Hrvatske

Ako tražite posao u turizmu i ugostiteljstvu, odlično! Donosimo prijedloge diljem Hrvatske

Trenutno raspoloživa radna mjesta u turizmu i ugostiteljstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno! 

Aminess hotels & campsites u potrazi je za odgovornim i pouzdanim osobama na čak 10 pozicija. Traženi su djelatnici, između ostalih, pravni referent (m/ž), administrator / tajnica (m/ž), recepcionar (m/ž). Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre (Novigrad) i Dalmacije (Orebić, Brna na otoku Korčuli). Temelj njihovog poslovanja kontinuirano je ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta. Ako biste voljeli raditi kod ovog poslodavca, kliknite na kompletnu ponudu poslova i aplicirajte za željeno radno mjesto. 

Hotel Phoenix, obiteljski hotel s tri zvjezdice, smješten u Starom Čiču, zapošljava kuhara (m/ž). Ako ste kuhar s minimalno godinu dana iskustva na poslovima kuhara i svadbenim svečanostima, a komunikativna ste osoba koja poznaje nacionalnu kuhinju i bez problema obavlja poslove i u pečenjari – upravo vas traži ovaj poslodavac. Prijavite se klikom na brzu prijavu.    

Egoist 1997 d.o.o., bar koji uspješno posluje od 1997. godine, trenutno ima 4 raspisana natječaja u Zagrebu. Traži konobara (m/ž), studenta pomoćnog konobara (m/ž), konobara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž).  U Egoistu se jako drži do zadovoljstva djelatnika, kojima su uz dobre uvjeta rada, omogućeni i razvoj, edukacije te napredovanje u poslu. Ako želite postati dio ovog tima, provjerite uvjete natječaja na linku.

Pet-it-duo d.o.o. / Good Food, restoran raznolike ponude jela, poziva zainteresirane kandidate da se prijave za pozicije: samostalni kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i konobar / prodavač (m/ž). Ako se pronalazite u nekoj od navedenih pozicija, ne oklijevajte s prijavom. Mjesto rada su Pula i Zagreb.

Hotel Timun, nalazi se na desnoj strani uvale Pokrivenik, na samo 10 metara udaljenosti od mora, na otoku Hvaru. Zbog pojačanog poslovanja zapošljava recepcionera (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), spremača (m/ž), konobara (m/ž) i šankera (m/ž). Prijave se zaprimaju do 14.09, pa provjerite uvjete.

Ancient Tours d.o.o. traži animatore turističkog programa na vanjskom terenu. Radi se u izazovnom okruženju, samostalno, no  s kolegama na istom terenu. Minimalna razina obrazovanja je srednja škola, a potrebno je i poznavanje jednog stranog jezika te brzo i efikasno snalaženje na poslu. Poslodavac nudi priliku za dokazivanje, a sukladno tome nudi i bolju plaću. Radno iskustvo je poželjno, no nije uvijet - prijavite se. A ukoliko vas više zanima pozicija turističkog vodiča na engleskom jeziku, provjerite više detalja na linku.

Hoteli A d.o.o. zapošljavaju više sobara / sobarice za održavanje visoke razine čistoće i urednosti hotela, te za brigu o inventaru i sobama (evidencija potrošnje kozmetike, mini bara i sl.). Mjesto rada je Split. Ako ste radišna, odgovorna, ljubazna i fleksibilna osoba, prijavite se.

posao.hr, za klijenta, zapošljava direktora malog hotela s kafićem i restoranom (m/ž) u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Upravljate ćete svakodnevnim radom kafića, izdavat ćete sobe (12) i apartmane (3) te upravljati timom od 5 zaposlenika. Također, očekuju vas i marketinški poslovi, poslovi oglašavanja na booking portalima (Booking.com, Airbnb.com itd.). Ako ste spremni na sve izazove koje ova pozicija nudi, aplicirajte.

Great Media d.o.o. traži vrijedne, odgovorne i ljubazne osobe za radno mjesto: čistača/ice, za čišćenje i održavanje javnih prostora na žičari na Srđu. Poslodavac vam osigurava smještaj u Dubrovniku, a riječ je o cjelogodišnjem zaposlenju, od rujna ove godine. Plaća je u rasponu od 4.000 kn do 5.000 kn, pa svakako provjerite više detalja na linku.

Metropolis Turist d.o.o. za hotel „I“, smješten na južnom ulazu u Zagreb, zapošljava: šefa recepcije (m/ž), pomoćnog konobara (m/ž9 i konobara / šankera (m/ž). Predivno okruženje uređenih cvjetnjaka daju hotelu ambijent mira i ispunjenosti, pa ako želite spojiti ugodno s korisnim, znate što trebate napraviti – kliknite na link, gdje vas očekuje kompletna ponuda oglasa na koje možete aplicirati.

Za dodatne poslove iz turizma i ugostiteljstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr.

Četvrtak, 29.08.2019.