Tvrtka je baš svim zaposlenicima poklonila novi automobil

Tvrtka je baš svim zaposlenicima poklonila novi automobil

Kineska kompanija za proizvodnju čelika nagradila je svih svojih 4116 zaposlenika novim automobilima zbog prekoračenja ciljeva dobiti petu godinu zaredom, piše index.hr.

Tvrtka Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation organizirala je 1. listopada događaj kojim je proslavila svoj uspjeh i nagradila zaposlenike za doprinos godišnjem rastu.

Mediji prenose kako je tvrtka posljednjih pet godina bilježila sve veću dobit, a uprava je željela učiniti nešto posebno kako bi zahvalila zaposlenicima, pa su odlučili svakome od njih pokloniti automobil. Tijekom nekoliko tjedana uoči kineskog Dana državnosti u serijama je podijeljeno ukupno 4116 vozila, 2933 Ford Territoryja i 1183 Volkswagen Magotana.

Prema kineskom sajtu Sohu, vrijednost vozila iznosi oko 500 milijuna juana (74 milijuna dolara, odnosno oko 475 milijuna kuna), ali tvrtka Jianxi također je najavila da će platiti registraciju, petogodišnje autoosiguranje, kao i porez na vozila.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 06.10.2020.