Slušajte muziku s YouTubea na spretniji način

Možda su Facebook i Twitter stvarno pogubni za produktivnost na radnom mjestu, ali slušanje muzike to sigurno nije. U stvari slušanje muzike može uvelike poboljšati produktivnost jer već samim stavljanjem slušalica se na neki način odmičemo od okoline koja može prilično odvlačiti pažnju i čak uništiti koncentraciju na posao koji radimo. Stavljanje slušalica čak daje jasnu poruku okolini da ne želimo da nas se uznemirava, zapitkuje ili čak i pozdravlja dok se koncentriramo i pokušavamo biti kreativni i produktivni.

Iako muzike na internetu ne nedostaje u raznim oblicima YouTube je oduvijek bio jedan od spretnijih načina da pronađemo baš onu "stvar" koju trenutno želimo poslušati. Da, postoje i playliste ali postoji i TubeRadio.fm servis koji će nam slušanje muzike sa YouTubea učiniti lakšim i ugodnijim. Jednom podešene playliste možemo pospremiti da ih poslušaju i drugi dok mi može pretraživati tuđe playliste i umjesto poprilično nespretnog pretraživanja koje nudi YouTube pronaći točno ono što nas zanima. Nakon što smo sve podesili preostaje nam samo da stavimo slušalice na glavu i koncentriramo se na posao koji radimo.

Na adresi http://www.tuberadio.fm/tuberadio.asp naći ćemo odličan servis namijenjen upravo tome, slušanju muzike sa YouTubea.

Registrirajte se i uživajte dok radite.

Preneseno sa www.blog.optima.hr

Četvrtak, 12.11.2009.