Saznajte što će i kako raditi 5. kolovoza

Saznajte što će i kako raditi 5. kolovoza

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, većina trgovina u Hrvatskoj radit će prema nedjeljnom radnom vremenu

Tako će sve veće poslovnice trgovačkog lanca Konzumu u srijedu raditi prema blagdanskom radnom vremenu, a ovdje možete pogledati kako će raditi svaka pojedina trgovina.

Isto radno vrijeme imat će i većina trgovine Lidla u Zagrebu, kao i one u Splitu, od 8 do 20 sati. Više pročitajte ovdje.

Iz Kauflanda su također, poručili da će raditi prema nedjeljom radnom vremenu, odnosno većina trgovina radit će od 7 do 21 sat.

Trgovine Spara isto, odnosno većina od 8 do 14 sati, a točno vrijeme za svaku poslovnicu provjeriti ovdje.

Trgovine Plodina će raditi u  većini slučajeva od 7 do 22 sata, a na nekim lokacijama i do 23 sata. Više saznajte na linku ovdje.

Trgovine Tommy će u unutrašnjosti Hrvatske raditi od 7 do 14 sati, dok će na obali raditi u većini slučajeva do od 7 do 22 sata. Cijeli popis s radnim vremenima pronađite ovdje.

Shopping centri u Hrvatskoj, u većini slučajeva, radit će prema redovnom radnom vremenu. Westgate Shopping City će raditi od 10 do 21 sat, a ugostiteljski objekti i objekti koji poslužuju hranu unutar centra od 9 do 21 sat.

Većina trgovina u zagrebačkom shopping centru Avenue Mall radit će kao i radnim danom.

Prema redovnom radnom vremenu radit će i zagrebačke City Centera One trgovine što možete pogledati ovdje za City Center West i ovdje za City Center East, a saznajte i kako će raditi splitska poslovnica.

Drogerijski lanci Müller i dm radit će uglavnom prema nedjeljnom rasporedu, odnosno od 9 do 21 sat.

Članak je prenesen s portala novac.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 04.08.2020. / novac.jutarnji.hr