Proučavala je 600 milijunaša i uočila jedan neobičan detalj koji je svima zajednički

Proučavala je 600 milijunaša i uočila jedan neobičan detalj koji je svima zajednički

Što je ključ bogatstva? To je pitanje koje je po svemu sudeći mučilo i Sarah Stanley Fallaw s instituta Affluent Market. Ona je odradila razgovore sa 600 američkih milijunaša za svoju knjigu “The Next Millionaire Next Door: Enduring Strategies for Building Wealth” te došla do zaključka da svi oni žive u domu koji ne košta previše.

Ujedno, otkrila je da nijedan čimbenik ne igra toliku ulogu u akumuliranju novca, kao odluka o tome gdje ćete živjeti. Većina milijunaša ne posjeduje dom vrijedan više od 5 posto njihove ukupne neto vrijednosti. Čak i neki visokoprofilirani, ultrabogati ljudi poput Marka Zuckerberga i Serene Williams kupili su kuće daleko ispod njihovih stvarnih mogućnosti. Ako živite u skupoj kući, u bogatom susjedstvu, veća je vjerojatnost da ćete preuzeti potrošačke navike svojih susjeda i manje je vjerojatno da ćete akumulirati bogatstvo kroz to vrijeme.


Ostatak članka pročitajte na: dnevno.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 31.07.2020.