Posljedice ih ne zanimaju: Ovi se horoskopski znakovi upuštaju u veze na poslu

Posljedice ih ne zanimaju: Ovi se horoskopski znakovi upuštaju u veze na poslu

Karijerni stručnjaci savjetuju da bi trebalo razdvojiti posao od privatnog života. Brzina suvremenog života otežava ovaj zadatak, a jedan pogrešan korak poništava dugogodišnji trud.

Pojedini ljudi namjerno miješaju posao i emocije želeći uljepšati jednolične dane na radnom mjestu. Također, mnoge uzbuđuje opasnost da će biti uhvaćeni.

Problem nastaje kada nedostatak koncentracije smanjuje produktivnost. Misli lete prema pojavama koje se ne odnose na rad, a energija se troši uzalud. Šefovi imaju česte primjedbe, a tu je i loša reputacija u kolektivu.

Simpatije između dvije osobe u istom uredu stvaraju neugodnost cijelom okruženju. Svađe i prekidi čine poslovni odnos nepodnošljivim pa prije ili poslije netko mora potražiti novo radno mjesto. Ako poslovna politika zabranjuje zaposlenima da se zabavljaju s kolegama, prijestupnici često uživaju u ulozi buntovnika. Ipak, ljubavni krah uzrokuje nelagodnost koja danima progoni "grešnika".

Ovi horoskopski znakovi najčešće padaju u iskušenje:

1. Blizanci
Riječ je o druželjubivim ljudima koji obožavaju dijeliti radni prostor sa zanimljivim osobama. Emocije stvaraju pogrešnu sliku o okruženju pa se dogodi da prijeđu granicu poslovnog odnosa. Najčešće se to događa nenamjerno jer Blizanci žele uspostaviti dublju vezu sa svojim suradnicima. Kada pronađu osobu koja ih razumije, uspostavlja se snažna veza na intelektualnoj i emotivnoj razini pa popuste sve kočnice.

2. Ovan
Ovnovi su strastveni, ali nekada se previše brinu o posljedicama svojih djela. Kada istinski požele biti s nekim, nema puno kolebanja. Tada prelaze granicu između poslovnog i privatnog.

Nalet strasti i emocija najviše se odražava na njihovu produktivnost. Ako im odgovara društvo nadređene osobe, neće puno razmišljati o šteti koja nastaje zbog afere sa šefom.

3. Vaga
Ovaj horoskopski znak brzo se veže za ljude, a to je slučaj i u poslovnom okruženju. Posao ide ako između suradnika postoji strogo profesionalni odnos, ali Vage zbog srdačnog pristupa lako postaju meta osude i nepovjerenja.

Mješavina posla i zadovoljstva na početku se čini kao primamljiva opcija, ali može donijeti štetu od koje se Vaga teško oporavlja. Nesporazumi se događaju pri pogrešnom tumačenju potpuno nevinih postupaka.

4. Bik
Karakterizira ih samodisciplina, ali kada je nema, s njima je nemoguće surađivati. Ne vole sebi uskraćivati zadovoljstvo i ne mare za posljedice kada im se netko svidi. Vješti su u flertu i ne znaju se obuzdati, piše Your Tango.

Miješanje posla i zadovoljstva za njih je sasvim normalna stvar. Mogućnost da sa suradnikom ili poslovnim partnerom provedu večer njima je apsolutno prihvatljiva. Problem nastaje kada prijeđu granice prihvatljivog ponašanja i postanu neprofesionalni.

5. Vodenjak
Nemaju ništa protiv ljubavnog zanosa na poslu jer se znaju nositi s izazovom. Jako su škrti s emocijama i znaju kada je pravi trenutak da upotrijebe kočnice.

Krasi ih samopouzdanje, katkad potpuno neutemeljeno. Zbog toga privlače ljubomoru, ali malo tko im može stati na put u provođenju svojih namjera. Stalno mijenjaju mišljenje pa im postupak od prošlog tjedna danas djeluje kao greška.

Cijeli članak pročitajte na index.hr

Utorak, 18.02.2020. / index.hr