Posao iz snova? Ova tvrtka plaća 6.300 kuna za gledanje 5 sezona Prijatelja, osigurava hranu, suvenire...

FOTO: IMDb

Posao iz snova? Ova tvrtka plaća 6.300 kuna za gledanje 5 sezona Prijatelja, osigurava hranu, suvenire...

Best Value Schools, web stranica koji se bavi rangiranjem fakulteta trenutno traži pet fanova koji su spremni odgledati svaku epizodu u pet sezona kultne serije Prijatelji, piše miss7.24sata.hr. Za svoj trud bit će nagrađeni s 1000 američkih dolara (oko 6.300,00 kn) koje mogu potrošiti kako žele.

Uz praćenje 45 sati (odnosno 121 epizodu) njujorških avantura Monice, Chandlera, Rachel, Rossa, Joeya i Phoebe odabrani kandidati trebat će o svome iskustvu izvještavati na svojim društvenim mrežama (zato moraju imati i aktivne profile), a naposljetku će trebati i rangirati svoje omiljene epizode.

Izabrani kandidati dobit će šalicu i majicu s motivima Prijatelja, ali naći će se tu i mekana dekica pa i poklon bon u vrijednosti 100 dolara (oko 630 kn) za hranu iz dostave. 

Kandidati moraju ispuniti prijavnicu do 31. ožujka 2021., ali nažalost, zasad mogu sudjelovati samo kandidati s dozvolom rada u Americi.


Izvor: miss7.24sata.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 05.03.2021.