Poremećaj govora nije ga spriječio. Dječak (6) pokrenuo vlastiti biznis: 'Želim biti milijunaš'

Alfie Bradley

Poremećaj govora nije ga spriječio. Dječak (6) pokrenuo vlastiti biznis: 'Želim biti milijunaš'

Svoj posao ne naplaćuje puno, a kaže kako želi biti milijunaš. Također, želi kupiti svojem ocu i ujaku garažu kako bi svi bili sretni.

Dječak Alfie Bradley najmlađi je britanski 'poduzetnik'. Ima samo šest godina, a već se 'bacio' u posao održavanja vrtova. Dječak Alfie bori se s poremećajem govora, ali već ima niz klijenata i svakodnevno ulaže u svoj posao.

Dječak Alfie već ima tri redovna klijenta. Njegovi roditelji kažu kako mu rad puno pomaže jer bolje čuje zvukove, ali i bolje izgovara riječi. Uz pomoć logopeda i raznih terapija počeo je sve više napredovati. Alfie ima i asistenta koji mu pomaže, ali ga njegov poremećaj nikada nije sprječavao da bude odlučan i uspješan.

Dječak Alfie posao obavlja uz pomoć oca, a rade raznovrsne poslove. Nakon nekoliko odrađenih poslova, Alfie je pronašao i kupio i novu kosilicu za koju je zaradio od svojih klijenata. Svoj posao ne naplaćuje puno, a kaže kako želi biti milijunaš. Također, želi kupiti svojem ocu i ujaku garažu kako bi svi bili sretni i kako bi mogli raditi zajedno. - Samo želim da su svi na svijetu sretni, govori dječak Alfie, piše Daily Mail.

Ovu i slične vijesti pronađite na vecernji.hr

 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 26.06.2020. / vecernji.hr