Otkrivanje 3D kipa Žene poduzetnice u sklopu Konferencije

Poduzetnički centar Samobor i Women in Adria organiziraju Prvu konferenciju za poduzetnice u Samoboru

Poduzetnički centar Samobor i Women in Adria organiziraju Prvu konferenciju za poduzetnice u Samoboru

Projekt ŽENA PODUZETNICA, koji se razvija pod pokroviteljstvom Grada Samobora, predstavit će se na Prvoj konferenciji o ženskom poduzetništvu, u četvrtak, 17. studenog 2022. godine s početkom u 10,00 h. Projekt zajednički organiziraju Poduzetnički centar Samobor i Women in Adria.

Projekt ŽENA PODUZETNICA usmjeren je na promicanje svijesti i dijaloga o pitanjima ravnopravnosti i položaju žena u smislu gospodarskog i društvenog razvoja. To će se postići kroz dvije temeljne aktivnosti:

  • Promocijom 3D ispisa Žene poduzetnice
  • Organizacijom konferencije pod nazivom ŽENE&POSAO
  • Panel rasprava na kojoj će sudjelovati i gradonačelnica Samobora Petrom Škrobot i najbolja hrvatska poduzetnica by Women in Adria Ivana Škrlec iz tvrtke Altera.

Predloženi projekt zagovara kampanju koja je osmišljena kako bi se uspješne poduzetnice stavile u središte pozornosti, suzbile stereotipe i nadovezuje se na nedavno održanu Nagradu najboljim poduzetnicama koju je po osmi put, u Zagrebu 3.11.2022, dodijelila mreža poslovnih žena Women in Adria. Pobjede su odnijele Ivana Bojčić u kategoriji mikro poduzetnice - vlasnica tvrtke BoLingo, Petra Čikara Mikić, vlasnica obrta Čikara, u kategoriji nasljednica godine i Ivana Škrlec, vlasnica tvrtke Altera, u kategoriji perspektivna poduzetnica godine.

Program konferencije usmjeren je na sljedeće teme:

  1. Korištenje 3D tehnologija u promociji ženskog poduzetništva
  2. Počeci poduzetništva žena u Samoboru
  3. Mogućnosti financiranja ženskog poduzetništva
  4. Primjeri uspješnih i motivirajućih poduzetničkih priča
  5. Izazovi i mogućnosti za podršku ženama u poslovanju

Program uključuje govornice iz različitih područja, uključujući nadležna tijela i institucije, udruge i relevantne dionike iz svijeta poduzetništva.

Kotizacija je besplatna a događanje će se održati u konferencijskoj dvorani Malog Tehnopolisa Samobor, 1. kat. Adresa je Ulica Vladka Mačeka 7, Samobor, s početkom u 17 sati.

Slijedite donje poveznice kako biste saznali više o projektu  ŽENA PODUZETNICA.

PODUZETNIČKI CENTAR SAMOBOR d.o.o. & WOMAN IN ADRIA

Više informacija o Nagradi za najbolje poduzetnice saznajte na: https://www.womeninadria.com/nagrade-najboljim-poduzetnicama-2022-dodjela/

Više informacija o Konferenciji u Samoboru saznajte na: https://events.womeninadria.com/events/17-11-2022-samobor-konferencija-za-poduzetnice/

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 11.11.2022.