Podravka daruje svoje "jubilarce", kao i umirovljene zaposlenike

Foto: Podravka

Podravka daruje svoje "jubilarce", kao i umirovljene zaposlenike

Tradicionalna proslava koja na jednom mjestu okuplja tisuće Podravkinih umirovljenika i zaposlenika s jubilarnim brojem staža provedenih u toj tvrtki ove je godine, zbog epidemiološke situacije, otkazana.

Ipak, Podravka je i u ovoj izazovnoj situaciji osmislila način zahvale bivšim Podravkašicama i Podravkašima te za njih pripremila pakete Podravkinih proizvoda koje će im dostaviti do kućnog praga. Tako će prigodne pakete dobiti 3.435 Podravkinih umirovljenika.

Posebnost Podravke je upravo u odnosu prema zaposlenicima, kako sadašnjima, tako i svima onima koji su je tijekom više od 70 godina gradili i činili uspješnom. Riječ je o jedinoj hrvatskoj kompaniji koja svake godine, i to već više od 40 godina, okuplja preko 3000 svojih umirovljenika i zaposlenika s jubilarnim radnim stažem.

Prigodni paketi sadrže ukupno 7 kg proizvoda Podravke, među kojima su tradicionalni i najpoznatiji Podravkini brandovi poput Vegete, omiljenih juha, pekmeza od šljiva, Lino lada namaza, ali i novi proizvodi kako bi ih i Podravkini umirovljenici, poput brojnih potrošača na tržištima diljem svijeta, imali priliku kušati.

„Biti Podravkaš je velika čast, ali i obaveza i odgovornost prema svemu što su stvarale generacije prije nas, više od 70 godina. Ono što je Podravka danas, najveća domaća prehrambena kompanija s proizvodima u više od 60 zemalja svijeta, je ujedno zasluga svih onih koji su svoj radni vijek vezali uz Podravku. Na tome im ove godine ne možemo uživo zahvaliti te smo kao izraz poštovanja pripremili prigodne pakete Podravkinih proizvoda kako bi im vrijeme koje sada više provode u svojim kućama učinili što ugodnijim“, istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Članak je prenesen s portala poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 05.11.2020. / www.poslovni.hr