Održana besplatna radionica Excel za HR u suradnji s Lukom Kobeščakom

Održana besplatna radionica Excel za HR u suradnji s Lukom Kobeščakom

Portal posao.hr u suradnji je s Excel trenerom Lukom Kobeščakom organizirao prvu besplatnu radionicu Excel za HR u 2024. godini! Ova je radionica po treći put bila izvrsna prilika za stručnjake iz područja upravljanja ljudskih resursima.

Luka je pokazao kako Excel uz samo nekoliko klikova može nevjerojatno skratiti svakodnevne monotone zadatke. Kada upoznate Excel malo bolje, on praktički radi umjesto vas. U dvorani se osjetila pozitivna energija i par sjajnih ‘aha’ momenata, a sudionici su imali prilike i anonimno ostaviti svoje dojmove:

“Luka je stvarno odličan predavač, simpatičan, smiren, sa zabavnim šalama.”

“Odlično, hvala na prilici za učenje. Vidimo se ponovno.”

“Samo pohvale! Jako primjenjivo i korisno, prikazano na vrlo zabavan način.”

“Jako zanimljivo, korisno, Luka je super prikazao i pokazao sve detalje , svi jako pristupačni.”

Neki od dijelova sadržaja same radionice bili su razdvajanje teksta po različitim kriterijima, izračun godina s obzirom na datum, brzo kretanje kroz dokument, prenošenje oblikovanja na više kriterija, izrada izvještaja kroz pivot tablicu, funkcija xlookup i paralela s vlookup-om te automatizacija određenih procesa.

Iako je mnogo pitanja bilo postavljeno tijekom radionice, ono posljednje glasilo je "Kada možemo doći opet?"

Sve obavijesti o budućim događanjima biti će objavljene na portalu u rubrici Vijesti pod kategorijom Zanimljivosti i na LinkedIn stranici posao.hr.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 16.02.2024.