Nina Badrić dobila ponudu za posao: 'Dođi vaditi krumpire za 300 kuna po danu'

Nina Badrić dobila ponudu za posao: 'Dođi vaditi krumpire za 300 kuna po danu'

- Evo, za nekoliko dana vadimo krumpir, trideset hektara, okolica Bjelovara, i trebamo nadničare, 300 kn plaćamo po danu…

Apel Nine Badrić vladajućima da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u glazbenoj industriji povratak na posao za vrijeme pandemije koronavirusa nisu podržali mnogi korisnici društvenih mreža.

U komentarima na Facebooku pjevačici i njenoj kolegici Lani Jurčević, koja je podržala Ninin apel, savjetovali su da pronađu druge poslove.

- Evo, za nekoliko dana vadimo krumpir, trideset hektara, okolica Bjelovara, i trebamo nadničare, 300 kn plaćamo po danu… Javite Nini ako hoće raditi. Može povesti i Maju, Severinu, Modnog Mačka i sve ove što su uzeli pomoć od 4000 kn. Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14 tisuća kuna, što se hvalila prije par mjeseci, jer je bilo kiše ovih dana - napisala je jedna gospođa u komentaru koji se proširio Facebookom.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen iz Večernjeg lista.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 30.07.2020. / www.vecernji.hr