Nije imao oca, a danas pomaže djeci koja odrastaju bez roditelja putem svog YouTube kanala

Nije imao oca, a danas pomaže djeci koja odrastaju bez roditelja putem svog YouTube kanala

U ranim tinejdžerskim godinama Rob Kenn ostao je bez oca, koji je njega i njegove braću i sestre napustio bez ikakvog osjećaja odgovornosti.

Koliko je teško odrasti bez jednog ili oba roditelja zna samo onaj tko je kroz to prošao. Kako bi olakšao životni put djeci koja su se našla u sličnoj situaciji, Amerikanac Rob Kenny otvorio je dirljiv YouTube kanal pod nazivom ‘Dad, how do I?’. Putem te platforme onima koji odrastaju bez roditelja daje osnovne savjete za život.

Rob je tijekom odrastanja bio prisiljen mnogo toga sam naučiti. Sad kad je odrastao pomaže drugima i snima video instrukcije u kojima objašnjava kako se obrijati, zavezati kravatu, promijeniti gume, glačati košulju…

Ljudi su oduševljeni tim potezom. Na njegovom YouTubeu kanalu, koji ima više od milijun i pol pratitelja mogu se pronaći brojni pozitivni komentari.

Rob, koji je danas uspješan čovjek i ima ženu te dvoje djece poručuje: "Nikad nisam želio biti bogat. Nisam težio prema uspjehu. Moj životni cilj bio je odgojiti dobre ljude, jer sam imao teško djetinjstvo.”.

Dugo je planirao izradu svog YouTube kanala. No, stalno si je govorio kako se ne stigne posvetiti tome. U trenutku kad je završio u izolaciji zbog koronavirusa ponestalo mu je izgovora.

Nekoliko njegovih videouratka možete pogledati u nastavku.

Kako se veže kravata?

Kako izglačati košulju?

Kako se obrijati?

Kako odčepiti odvod?


Izvor: ladbible.com

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 22.05.2020.