'Meet & Greet' - u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile)

'Meet & Greet' - u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile)

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na MEET & GREET – dane stručne prakse i karijera, koji će se održati na Filozofskom fakultetu u Rijeci, Sveučilišna avenija 4, u srijedu 26. listopada 2022. godine od 9:00 do 13:00 sati.

Primarni cilj događanja MEET & GREET je povezati tvrtke, udruge, ustanove u kulturi, obrazovne, ali i ostale institucije sa studentima te im predstaviti mogućnosti za obavljanje stručne prakse, stjecanje radnoga iskustva, volontiranje te zapošljavanje. MEET & GREET je također i jedinstvena prilika za snažnije povezivanje Filozofskoga fakulteta u Rijeci s gospodarstvom i društvenom zajednicom u cjelini.

Događanje će se održati u prizemlju Fakulteta gdje će svaki sudionik dobiti na raspolaganje stol na kojem će moći izložiti svoje promotivne materijale te izravno komunicirati sa zainteresiranim studentima.

Svakog potencijalnog sudionika ove naše inicijative smatramo izuzetno važnim te se stoga nadamo kako ćete se odazvati ovom pozivu te kako ćemo zajedno pružiti potporu studentima na njihovom putu prema tržištu rada. Pozivnicu možete pronaći u privitku.

Ljubazno vas molimo da svoje sudjelovanje potvrdite na [email protected], najkasnije do 21. listopada 2022.

Na dan održavanja događanja rampa garaže Fakulteta će biti podignuta od 8:30 do 9:00 sati tako da ondje slobodno možete parkirati svoje automobile.

Meet & Greet se održava u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile), financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020“.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 07.10.2022.