Međusobnim osnaživanjem, povezivanjem i razmjenom znanja do boljeg položaja žena u poslovnom svijetu

Međusobnim osnaživanjem, povezivanjem i razmjenom znanja do boljeg položaja žena u poslovnom svijetu

Veliko networking događanje održano u srijedu, 10. svibnja okupilo je brojne uspješne poslovne žene koje su mogle čuti savjete četiri domaće liderice, a onda ih odmah i primijeniti kroz business speed networking s ženama sličnih karijernih ambicija.

Preko 80 uspješnih poslovnih žena okupilo se u srijedu navečer u novom zagrebačkom Hotelu Zonar gdje su uz inspirativan i poticajan program iskusili business speed networking u grupama posloženim prema njihovim interesima kroz koje su mogle odmah primijeniti vrijedne savjete koje su s njima prethodno podijelile četiri uspješne i višestruko nagrađivane domaće liderice.

Zašto žene brzo uče, a sporo napreduju, sudionicama je otkrila dekanica Veleučilišta PAR u Rijeci, Gordana Nikolić, koja je potpuno iskreno i bez zadrške podijelila svoju poduzetničku priču punu uspona i padova te brojnih prepreka koje je uspješno savladala. Snježana M. Lohninger, voditeljica financija u Porsche Inter Auto d.o.o. naglasila je važnost istinskog povezivanja s drugima te kontinuiranog osnaživanja naše mreže kontakata, a Sandra Mihelčić, osnivačica Business Media Grupe, podijelila je svoje najvrjednije spoznaje tijekom svog 20-godišnjeg poduzetničkog puta. Direktorica prodaje Merkur osiguranja, Daniela Mikulić naglasila je važnost zadržavanja autentičnosti i prihvaćanja izazova rasta te se osvrnula i na vrijednost vidljivosti unutar struke te ulaganja u kvalitetne odnose s drugima.

„Žene često biraju teži put, stalno ulažu u edukacije i marljivo preuzimaju često nevidljive zadatke, što im otežava napredovanje i dolazak do upravljačkih pozicija. Zato je važno da uz marljiv rad, kontinuirano povećavaju svoju vidljivost, umrežavaju se s drugima, dijele znanja i iskustva te osnažuju druge žene na svom putu.“ – poručila je organizatorica događanja, Tanja Džido.

Networking događanje je dio projekta #Mission1000 kojem je cilj potaknuti veću vidljivost žena kroz edukaciju i praktične vježbe u tri područja u kojima se žene najčešće sabotiraju: osobni brending, LinkedIn i umrežavanje. Događanju su prisustvovale i sudionice prve generacije koje su uspješno završile 9-tjedni program te su im svečano uručeni i zasluženi certifikati.

Osim inspirativnog i zabavnog programa uz DJ-a, sve sudionice su imale priliku napraviti i besplatnu poslovnu portretnu fotografiju kod Darka Mareša, jednog od vodećih fotografa specijaliziranih za portretnu fotografiju te su uz profesionalnu fotografiju s događanja sa sobom ponijeli na desetke novih vrijednih kontakata kao i korisnih savjeta za razvoj svojih karijera i poslovanja.

Iduće business speed networking događanje kao i novi ciklus programa #Mission1000 organizatori najavljuju za jesen 2023, a sve informacije možete pratiti na službenoj web stranici: www.mission.shhhefica.com

O organizatoru:

Program Mission1000 i konferenciju The Art of Feminine Leadership organizira Tanja Džido, osnivačica platforme Shhhefica koja od veljače 2017. služi kao platforma za umrežavanje, inspiraciju i osnaživanje mladih žena u poslovnom svijetu. Tanja Džido je pokrenula Shhheficu nakon što se u svojoj karijeri suočila s brojnim izazovima te je odlučila svojim iskustvom te mrežom poznanika pomoći mladim damama proći slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo. 2019. dobila je međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu. U šest godina poduzetništva, Tanja je radila kao savjetnica za više od 100 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 2000 ljudi. Autorica je knjige Budi Shhhefica svog života, aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima preko 19 tisuća vrijednih konekcija te se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji.

Mission-1 Mission-4 Mission-5 Mission-6 Mission Mission2

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 15.05.2023. / shhhefica.com