Čini se da će biti veliki hit ove zime :)

Krastavci s ginom - novi proizvod Podravke

Krastavci s ginom - novi proizvod Podravke

“Što dobijete kad spojite dobro poznati par – Sax dry gin i kisele krastavce? Prefinu Podravka delikates zimnicu koja će vas impresionirati svojom izvrsnom aromom i neodoljivom hrskavom teksturom”.

Tako svoj najnoviji proizvod – kisele krastavce s ginom – opisuje koprivnička prehrambena kompanija Podravka, a on je – mora se priznati – proteklih dana pravi hit na društvenim mrežama.

“Pun okus krastavaca dobiven je od najsočnijih plodova iz biranih sorti, koji spojeni s ginom, čine zavodljivu kombinaciju idealnu uz svaki obrok.

Samostalni, u umacima, sendvičima ili salatnim inačicama, krastavci s ginom obogatit će vaša jela i dati im posebnu notu svježine”, ističu u Podravki.

Novi proizvod Podravka je razvila u suradnji s Badelom, a nema nikakve sumnje kako će ga mnogi gastroljupci htjeti iskušati. U nekim supermarketima može se nabaviti za 16,50 kuna.

Ovu i slične vijesti pronađite na danica.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 08.12.2022. / danica.hr