Influencer s 10 milijuna fanova traži asistenta, ima bizarne zahtjeve

Influencer s 10 milijuna fanova traži asistenta, ima bizarne zahtjeve

Popularni influencer iz Los Angelesa koji ima oko 10 milijuna pratitelja nedavno je objavio oglas za posao osobnog asistenta

Nije očekivao da će zbog njegovih bizarnih zahtjeva oglas postati predmet sprdnje na internetu.

Iako je influencer ubrzo uklonio svoj oglas, zahvaljujući screenshotovima postao je viralan. Zahtjevi koje traži od svog budućeg asistenta neke su nasmijali, a druge naljutili, međutim svi se slažu u jednom - nemoguće ih je ispuniti.

Ako želite postati osobni pomoćnik ovog influencera na određeno vrijeme, morat ćete ispunjavati svakodnevno brojne zadatke. 

Između ostalog to uključuje boravak u njegovom objektu oko osam sati dnevno, čišćenje, kuhanje, komunikaciju s producentom, videografikom, urednikom, menadžerom, stilistima, službama kemijskog čišćenja i prijateljima. 

Također, influencer zahtjeva vašu dostupnost 24/7, i traži da držite sve emocije i svoj privatni život što dalje od posla. Od asistenta se očekuje da cijelo vrijeme bude s klijentom, spreman u jednom trenutku odraditi više zadataka. 

Nadalje, influencer zahtijeva da ga asistent svakog dana budi s rasporedom, kavom i drugim potrepštinama.

Dozvoljeno je samo nekoliko slobodnih dana, s tim da mora biti uvijek spreman za put u inozemstvo.

I sve to za 25 do 30 dolara na sat, odnosno za 160 do 190 kuna na sat.


Izvor: index.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 07.08.2020. / www.index.hr