Hogwarts traži profesora letenja na metli

Foto: Instagram

Hogwarts traži profesora letenja na metli

Sve ljubitelje knjiga i filmova o čarobnjaku Harryju Potteru oduševit će vijest da se traži osoba koja će imati poseban zadatak da, ni manje ni više, predaje čarobnjaštvo i letenje na metli u Hogwartsu. Lokacija je dvorac Alnwick, u engleskom okrugu Northumberland, gdje su snimljeni popularni filmovi Harry Potter i Kamen mudraca i Harry Potter i Odaja tajni.

Dvorac Alnwick će 2020. početi prvu nastavnu godinu za buduće čarobnjake i vještice. Osoba koja preuzme ulogu profesora će imati zadatak organizirati poučne radionice iz različitih predmeta koji se tiču čarobnjaštva i vještičarenja. Ne postoji konkretna stručna sprema poželjna za ovaj posao, osim dobrog poznavanja magije i čudesnog svijeta iz pera J. K. Rowling, kao i želja da se to znanje demonstrira i prenese na druge.

Poslodavci traže osobu koja je pristupačna, ali zna uvesti red, ima dobru reputaciju u svijetu magije i kompetentna je letjeti metlom. Još nije jasno kako će ove vještine biti procijenjene. Od kandidata se očekuje i da nosi tradicionalnu čarobnjačku odjeću, piše Unilad.

Ako mislite da ste prava osoba za ovu poziciju, detalje potražite na linku:
www.alnwickcastle.com/jobs

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 04.03.2020. / index.hr