Forbes uvrstio 3 hrvatska grada među najsigurnije europske destinacije za odmor

Forbes uvrstio 3 hrvatska grada među najsigurnije europske destinacije za odmor

Svoje mjesto na listi našle su i destinacije poput Krfa, Azorskih otoka, Kotora, Varšave, Beča, Bohinja i Malte

Prema utjecajnom američkom časopisu Forbes, među 20 najsigurnijih i najboljih europskih destinacija za post korona putovanja i turizam, uvrštene su čak tri hrvatske destinacije i to Zagreb, Cavtat i Rijeka, izvijestila je Ina Rodin, direktorica Predstavništva HTZ-a u New Yorku.

U članku objavljenom na Forbesu navodi se kako je European Best Destination Organization (EBD) izdvojila 20 europskih destinacija najmanje pogođenih korona virusom, a koje predlaže kao pogodne destinacije za putovanja u idućim mjesecima.

Na visoko treće mjesto liste uvršten je Cavtat koji je opisan kao omiljena destinacija za slavne osobe, obitelji, ljubitelje dobre gastronomije, kulture, prirode i vodenih sportova.

Zagreb je stavljen na osmo mjesto EBD liste i to kao idealna city break destinacija, dok je Rijeci, Europskoj prijestolnici kulture u 2020. godini, pripalo dvanaesto mjesto liste.

Na prvo mjesto uvršten je Tbilisi, glavni grad Gruzije, a svoje mjesto na listi našle su i destinacije poput Krfa, Azorskih otoka, Kotora, Varšave, Beča, Bohinja i Malte.

Članak je prenesen s portala poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 02.06.2020. / www.poslovni.hr