Cura (22) se na Tinderu spojila sa svojim šefom (58), dao je otkaz zbog nje

Screenshot: YouTube

Cura (22) se na Tinderu spojila sa svojim šefom (58), dao je otkaz zbog nje

Rick (58) je upoznao Alyssu Cleland (22) 2018. godine. Alyssa je radila u tvrtki s oko 200 zaposlenika u kojoj je Rick bio šef, ali privatno nisu razgovarali sve dok ih nije spojila aplikacija Tinder.

Nakon kratkog dopisivanja odlučili su otići na spoj te su kroz priču shvatili da imaju jako puno toga zajedničkog. Rick je priznao da nije na prvu prepoznao da se radi o zaposlenici tvrtke kada je na Tinderu kliknuo na Alyssu. Rekao je i da je do tada nije previše primjećivao na radnom mjestu.

Alyssa je ipak prepoznala svog šefa odmah na početku.

"Poslala sam mu poruku i zapitala se što to radim. Mi ne možemo biti skupa", rekla je.

Kada je Rick saznao da je Alyssa njegova zaposlenica, postalo mu je jasno da će to predstavljati problem. Unatoč tome, nastavili su se viđati.

"Jednom se prilikom posvađala s cimericama, a ja sam joj odmah predložio da se useli k meni", rekao je Rick i otkrio da je Alyssa prihvatila ponudu.

Rick je zbog Alysse dao otkaz na mjestu šefa i promijenio posao, a par priznaje kako su sretniji nego ikada prije. Priznali su kako ne osjećaju razliku u godinama i da se vrlo dobro slažu.

"Način interakcije i međusobne komunikacije u našem slučaju jednostavno funkcionira", zaključili su za kraj...

Video:

Ovu i slične vijesti pronađite na index.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 10.03.2020. / index.hr