Četiri godine radio kao liječnik, a nije završio ni 5. razred

Četiri godine radio kao liječnik, a nije završio ni 5. razred

Da nije bilo pritužbe njegove supruge vjerojatno bi i dalje radio kao liječnik

Sa samo 23 godine, dr. Veeragandham Teja već je radio u 16 privatnih bolnica, vodio nekoliko medicinskih kampova i volontirao s bengalskom policijom i lokalnim radnicima tijekom pandemije.

Zvuči kao zavidan životopis za bilo kojeg liječnika, a pogotovo za onog koji se ispisao iz škole u petom razredu i nema nikakvo medicinsko obrazovanje.

Veeragandham Teja iz indijske savezne države Zapadni Bengal radio je kao doktor više od četiri godine prije nego što je razotkriven, a na kraju je dvostruko pogođen.

Prvo ga je njegova druga supruga prijavila policiji zbog psihičkog i fizičkog uznemiravanja, a zatim je napravio pogrešku jer je policiji dao preporuku da poništi kaznenu evidenciju jednog od pseudonima.

Bilo je potrebno samo malo kopanja i policija je razotkrila mrežu laži unatrag deset godina, lažne diplome i potvrde te njegovih nekoliko pseudonima. Njihov je zaključak bio da su Tejina karijera i gotovo cijeli život, zapravo, bili izmišljotina, prenosi Oddity Central.

Radio je kao liječnik u nekoliko uglednih specijalnih bolnica, a s obzirom na to da je imao osnovne medicinske vještine, koje je naučio tijekom prakse, nitko nije sumnjao u njega. Tijekom svoje četverogodišnje medicinske karijere liječio je brojne pacijente, uključujući one s koronavirusom.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala index.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 15.09.2020. / www.index.hr