Prijavite se :)

Besplatne edukacije "Osnova glume" od 02.11. do 17.11.2022. u Zagrebu

Besplatne edukacije "Osnova glume" od 02.11. do 17.11.2022. u Zagrebu

Imaš između 23 i 30 godina? Apsolvent si, honorarac ili freelancer? Oduvijek voliš kazalište, filmove ili serije? Oduvijek potajno maštaš o tome da glumiš u nekoj predstavi ili na tv ekranu? Upravo je ovo tvoja prilika da se usudiš, da vidiš i pokušaš.

Pobjedi tremu, stekni nove vještine uz besplatnu edukaciju o glumi

Glumačke radionice pomažu i kod oslobađanja straha od javnog nastupa te pomažu boljem artikuliranju i izražavanju. Glumačke tehnike se dugo koriste u svrhu pobjeđivanja straha od javnog nastupa i pokazale su se veoma učinkovitima u tom području. Naučite metoda otvaranja i komunikacije na drugoj razini. Osvijestite vaše govorne sposobnosti te osvijestite svoje tijelo i na koji način govor vašeg tijela spriječava samopouzdanje Opustite se i zabavite!

Radionica počinje sa zagrijavanjem koje se sastoji od osnovnih glumačkih vježbi i igara za zagrijavanje tijela, upoznavanje grupe, rada na glasu, imaginiciji, izražavanju i artikulaciji vlastitih emocija, relaksaciji, lakoći itd.

Drugi dio radionicu obuhvaća rad na zadanoj kroz improvizacije. Po završetku radionica može se izvesti javna prezentacija

Ciljevi radionica: - jačanje verbalnih sposobnosti - jačanje motoričkih sposobnosti - razvijanje svijesti o tijelu i neverbalnim znakovima - razvijanje svijesti o važnosti kazališta - oslobođanja od treme - razvijanje samopouzdanja i socijalnih vještina. Što kažeš, da li je ovo tvoj trenutak?

Radionice se odvijaju u Centru za kulturu Trešnjevka, Zagreb.
 
- Osim toga, možeš se prijaviti i kao volonter u Empira teatru poprati nas na društvenim mrežama!
 
Instagram: @empiriateatar
Facebook: Empiria Teatar
Iva Srnec Hamer - 0981785055

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 18.10.2022.