Ako vam nedostaje ured, simulirajte ga uz pomoću web stranice

Ako vam nedostaje ured, simulirajte ga uz pomoću web stranice

Nekima je rad od kuće blagoslov, a nekima kazna. Onima kojima nedostaje radna atmosfera i ambijentalna buka koja ide uz rad u uredu svidjet će se ovaj simulator

Ako radite od kuće umjesto iz ureda na koji ste navikli, nekada vam možda i nedostaju kolege, razgovori uz kavu, općenito atmosfera u kojoj radite okruženi drugim ljudima – koji, pak, telefoniraju, tipkaju, printaju dokumente, toče vodu iz aparata i slično.

Spadate li među one kojima tišina doma nije privlačna kao ambijentalna buka u uredu, postoji rješenje za vas. Na webu postoji simulator ureda, imisstheoffice.eu.

Na ovoj stranici otvorit će vam se prikaz virtualnog ureda s nekoliko radnih mjesta. Sami možete u donjem desnom uglu odabrati koliko kolega u njemu želite imati (najviše je 10), a klikom na dijelove ureda možete donekle i kontrolirati ono što čujete – interaktivna su i računala, stolci, stolovi… sve je otvoreno za istraživanje i podešavanje prema vlastitim preferencijama.

Nakon odabira sve možete pokrenuti klikom na tipku "play" i potom kroz zvučnike ili slušalice doživjeti atmosferu, baš kao da se nalazite na poslu.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala bug.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Tagovi: ured, buka, simulacija
Petak, 17.04.2020. / www.bug.hr