Top 15 prilika za posao u Zagrebu, Zagrebačkoj županiji i u inozemstvu iz segmenta turizma

Top 15 prilika za posao u Zagrebu, Zagrebačkoj županiji i u inozemstvu iz segmenta turizma

Donosimo pregled poslova sa Oglasnik.hr, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Novootvoreni riblji restoran Bonaca u potrazi je za više radnika m/ž na pozicijama Konobara. Restoran se nalazi u zagrebu - Trešnjevka. Potrebna je srednja škola i radno iskustvo. Prijaviti se možete putem linka.

Konobara m/ž i kuhara-pizzamajstora m/ž traži Restoran-Pizzeria Domschenken u Mannheimu (centar grada) u Njemačkoj. Radi se o stalnom radnom odnosu, a osigurani su smještaj i hrana. Prijava putem linka.

Prodavačicu ž/m za prodaju pekarskih proizvoda, za stalni radni odnos traži pekarna Klas, Voltino naselje - Trešnjevka (Zagreb). Osobama izvan Zagreba nudimo smještaj. Prijava putem linka.

Zapošljava se dostavljač m/ž za rad u pizzeriji Stari Zagreb u Sesvetama. Riječ je o stalnom radnom odnosu, a prijava je putem linka.

Za rad u pekari na području Novog Zagreba traži se Pekar m/ž. Stalni radni odnos, poželjno iskustvo, a pšrijave je putem navedenog linka.

Mali kafić u Dugavama (Zagreb) traži djelatnicu/ka za rad 2-3/tj., najčešće vikendom. Smijene od 06h:30mn-15h, 14h45mn-23h. Više info i prijava putem linka.

Roštilj majstora m/ž s iskustvom za rad na roštilju s drvenim ugljenom traži Konoba Veranda iz Zagreba. Stalni radni odnos, plaća i uvjeti odlični, slobodan dan, 8h radno vrijeme. Prijava putem linka.

Konobaricu - konobara, s iskustvom zapošljava restoran u Dubravi, stalni radni odnos, uvjeti odlični. Prijava putem linka.

Konobarski posao u poslovnom Caffe baru uz gradsko groblje Markovo polje. Radno vrijeme lokala je 07 - 17h. Početna plaća je 6000 kn a prijaviti se možete na linku.

Dvije kuharice ž/m i 2 pomoćne kuharice m/ž zapošljava restoran Catering. Prijava je putem linka.

Theresia Hotel (4 zvjezdice) u Ramsau u Tirolu (Austrija) zapošljava početkom prosinca sobarice m/ž, servire m/ž i pomoć u kuhinji m/ž. Odlična plaća i inkl. isplata na kraju sezone, osiguran smjestaj i hrana. Više info i prijava na linku.

Konobara - konobaricu sa iskustvom za rad u caffe baru na Trešnjevačkoj tržnici, radno vrijeme od 14-20h. Prijava putem linka.

Zapošljava se pomoćna djelatnica/djelatnik za rad u kuhinji na neodređeno (stalni radni odnos) u planinarskom domu "Puntijarka" Sljeme. Smještaj + topli obrok osigurani. prijava isključivo putem linka.

Konobara m/ž traži caffe bar u Novom Zagrebu za stalni radni odnos. Potrebno iskustvo i savjesnost u pristupu poslu. Svaki treći dan slobodno. Za ostale informacije i prijavu posjetite link.

Traži se konobar/ica za rad u kafiću u poslovnoj zgradi u Zagrebu, prva smjena. Vikendi i blagdani slobodni. prijava i više info na linku.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri' :) provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite na Oglasnik.hr. Sretno u tom naumu :)

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 16.11.2021.