Recepcionisti, kuhari ili posada luksuznog putničkog broda – radite u turizmu i ugostiteljstvu

Recepcionisti, kuhari ili posada luksuznog putničkog broda – radite u turizmu i ugostiteljstvu

Zanima vas posao u turizmu i ugostiteljstvu? Čuli ste da možete dobro zaraditi? Posao.hr donosi top 10 poslova u turizmu i ugostiteljstvu iz Hrvatske i svijeta. Pogledajte što smo vam pripremili iz naše bogate lepeze poslova i pronaći ćete nešto po svom ukusu.

Interigre d.o.o. nudi poslove blagajnika u casinu (m/ž), hostese/ operatera u automat klubu (m/ž), radnika u kladionici (m/ž), sobara (m/ž) i spremača (m/ž). Zapošljavaju diljem Hrvatske u gradovima Zagreb, Čakovec, Jastrebarsko, Bjelovar, Slavonski Brod, Rijeka, Rovinj, Zadar i Šibenik. Natječaji su otvoreni do 21.11., a prijavu predajte ovdje.

Capricorn Nuerburgring Besitzgesellschaft mbH zapošljava u Njemačkoj! Traži recepcionara (m/ž), konobara (m/ž) i kuhara (m/ž). Za poslove je potrebno osnovno znanje engleskog jezika, a znanje njemačkog je prednost. Uvjet je radno iskustvo, a  poslodavac nudi stanove za svoje zaposlenike, financijsku podršku u obliku jednokratne premije za selidbu u Njemačku, popuste i ekskluzivne cijene u različitim trgovinama, povoljne članarine u fitness centrima i slično. Provjerite ove ponude i prijavite se do 14.11. putem linka.

Salona Palace Hotel / Dolis d.o.o. u potrazi je za voditeljem hrane i pića, odnosno F&B managerom (m/ž). Mjesto rada je Solin, Split. Posao se sastoji od organizacije cjelokupnog rada konobara i vođenja tima, upravljanja produktivnošću zaposlenika, sudjelovanja u slaganju cjenika i jelovnika, educiranja konobara i slično. Potrebno je znanje engleskog jezika, osnovno znanje na računalu, vozačka dozvola B kategorije i petogodišnje radno iskustvo. Željeni kandidat treba biti uslužan i usmjeren na gosta, biti organiziran i kreativan. Nude mogućnost brzog napredovanja. Prijavite se čim prije najkasnije do 4.11.

B.N.L. d.o.o. – Opatija traži kuhara (m/ž) i slastičara u slastičarni (m/ž) u Opatiji. Prijavite se do 15.11. Potrebno je radno iskustvo za samostalno pripremanje i izradu slastičarskih proizvoda, odnosno za rad u dinamičnoj i izazovnoj sredini. Od kandidata se očekuje želja za radom, motiviranost i samostalnost. Aplicirajte odmah.

Hotel Phoenix d.o.o., hotel sa četiri zvjezdice,u Sesvetama, zapošljava konobara (m/ž) i menadžera za prodaju i promociju hotelskog smještaja (m/ž). Za ove pozicije nude stimulativna primanja, ugodnu radnu atmosferu, mogućnost dodatne edukacije i treninge. Požurite se prijaviti do 31.10. putem linka.

Agencija My Fides j.d.o.o. traži radnika u restoranu (m/ž) za posao u Austriji, konobara (m/ž) za rad u kafiću u Barbanu, Irska, slastičara (m/ž), kuhara (m/ž)  i konobara (m/ž) u Austriji. Posao se sastoji od primanja narudžbi i pripreme brze hrane, rada na kasi i vođenju brige o čistoći radnog mjesta. Za posao radnika u restoranu (m/ž) u Austriji nude bruto plaću 1540 eura i dodatnu stimulaciju na plaću, besplatne obroke u okviru restorana, smještaj, dva slobodna dana u tjednu, mogućnost napredovanja te trinaestu i četrnaestu plaću. Pogledajte ostale opise poslova i pronađite posao za sebe. Aplicirajte odmah.

Residence Grupa zapošljava u svojim lancima hotela, restorana i caffe barova. Radite kao konobar (m/ž) u caffe baru, konobar u hotelu (m/ž), recepcionar u hotelu (m/ž) i pomoćni radnik u kuhinji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijavite se čim prije jer Residence nudi mogućnost napredovanja, a traže radnike spremne na rad u smjenama i timski rad. Pogledajte detalje poslova i prijavite se.

Steiner Transocean Ltd zapošljava na luksuznim putničkim brodovima u Londonu. Prijavite se na poslove akupunkturista (m/ž), spa doktora (m/ž) i manikira (m/ž). Nude trening u Londonu, smještaj i večeru, avio kartu od Londona do broda i od broda do kuće, hranu i smještaj na brodu, osiguranje. Ovo je posao za sve zaljubljenike u putovanja po cijelom svijetu. Osigurana dobra zarada. Razgovori za posao vodit će se u Zagrebu, Dubrovniku, Splitu i Rijeci. Ne propustite priliku za zaradu i putovanje po svijetu, prijavite se ovdje.

Metropolis Turist d.o.o. u Zagrebutraži recepcionara (m/ž), sobaricu (m/ž), konobara/ šankera (m/ž), šefa recepcije (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i krojača (m/ž). Rok prijave je 30. ili 31.10. Provjerite koji su uvjeti potrebni i prijavite se još danas.

Elez d.o.o. traži kuhara u Restoranu Laguna. Mjesto rada je Sesvetski Kraljevec u Zagrebu. Potrebno je radno iskustvo, a posao se sastoji od pripreme, kuhanja i serviranja hrane. Natječaj je otvoren do 1.11., a prijaviti se možete putem linka. Sretno!

Za dodatne poslove u turizmu i ugostiteljstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr. 

 

Četvrtak, 24.10.2019.