Prilika za sve kuhare u Nizozemskoj - plaća do 13.000 kuna!

Prilika za sve kuhare u Nizozemskoj - plaća do 13.000 kuna!

Čekaju vas novi poslovi u turizmu i ugostiteljstvu! Radite kao kuhar/ica za neto plaću 13.000 kuna u Nizozemskoj ili u toplicama u Istri!

Hotel Antunović traži konobara (m/ž), sobaricu/ spremačicu (m/ž), kuhara (m/ž) i pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) za novootvoreni hotel u Sesvetama. Za poslove je potrebno minimalno jednogodišnje do trogodišnje iskustvo, spremnost na timski rad i rad u smjenama. Poslodavac nudi mogućnost ulaganja u profesionalni i osobni razvoj i mogućnost napredovanja. Pogledajte detalje i prijavite se na željeni posao putem linka.

Lječilište Istarske toplice zapošljava na poziciji servir (m/ž) i konobar (m/ž). Mjesto rada su Livade. Poslodavac nudi djelomičnu naknadu za prijevoz, samački smještaj i rad u smjenama. Radno iskustvo nije važno, a očekuje se minimalno završena srednja stručna sprema. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Pleter-Usluge d.o.o. u potrazi su za novim radnim snagama: pralja (m/ž) u Zagrebu, pomoćni radnik u kuhinji (m/ž) u Zagrebu, Velikoj Gorici i Splitu, konobar (m/ž) u Splitu, kuhar (m/ž) u Zagrebu, Karlovcu i na Malome Lošinju, slastičar (m/ž) u Karlovcu. Prijavite se na posao u svojem gradu putem linka.

FAIR Personal + Qualifizierung GmbH & Co. KG tvrtka je za posredovanje pri zapošljavanju. Traži izvršitelja na poziciji kuhar (m/ž)/ pomoćni kuhar (m/ž) u Münsterlandu, Njemačka. Poslodavac omogućuje kvalitetan smještaj, početnu satnicu od 10 do 12.89 eura, odlične mogućnosti napredovanja i fleksibilno radno vrijeme. Znanja i kvalifikacije uključuju radno iskustvo ili završeno školovanje ugostiteljskog smjera i poznavanje njemačkog jezika. Prijavite se na ovaj posao najkasnije do 20.11. putem linka.

Lars & Sven Burgers u potrazi je za djelatnikom u burger baru (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U Lars & Sven Burgers dobrodošle su osobe bez i sa iskustvom. Potrebna je dinamika i želja za radom, učenjem i napredovanjem. Ne čekajte, prijavite se ovdje.

B.N.L. d.o.o. – Opatija zapošljava u Opatiji: konobar (m/ž), slastičar u slastičarni (m/ž) i kuhar (m/ž). Od kandidata se očekuje prethodno iskustvo, motiviranost i želja za radom. Prednost je poznavanje stranih jezika. Za posao kuhara/ice nudi se početna neto plaća od 7.000 kuna. Prijavite se.

AA Euro Croatia za vodeće hotelske grupacije na području Irske u kategorijama četiri i pet zvjezdica traži nove radne snage u Irskoj: Front Office Manager (m/ž), Receptionist (m/ž), Assistant Housekeeping Manager (m/ž), Food and Beverage Manager (m/ž) i Bar Manager (m/ž). Uvjeti su prethodno radno iskustvo, aktivno poznavanje engleskog  jezika u govoru i pismu, poznavanje još jednog svjetskog jezika, obavezno hrvatsko ili neko drugo EU državljanstvo. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i zapošljavanje direktno kod irskog poslodavca te pomoć pri pronalasku smještaj. Aplicirajte.

McDonald's traži radnike (m/ž) u restoranu ili McCafeu i voditelja (m/ž) odnosa s gostima u Zagrebu i Puli. Potrebne vještine su komunikacija i posvećenost gostima. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, mogućnost dodatne stimulacije na plaću, isplata dodataka za rad noću, nedjeljom, praznikom te za prekovremeni rad, redovno povećavanje plaće svake godine i mogućnost napredovanja kroz četiri do šest mjeseci.  Prijavite se.

My Fides j.d.o.o. za klijente traži nove radne snage na pozicijama: kuhar/ Chef de Partie (m/ž) u Nizozemskoj, radnik u restoranu (m/ž) i pomoćni radnik u kuhinji (m/ž) u Austriji, Pastry chef (m/ž), Commis Chef (m/ž), kuhar (m/ž) u Irskoj te konobar u kafiću u Istri. Za poziciju kuhara/ice u Nizozemskoj možete dobiti plaću do 13.000 kuna neto. Nudi se stalan posao, osiguran smještaj, bonusi i nagrade, podršku pri dolasku u Nizozemsku, smještaju i rješavanju sve potrebne dokumentacije. Pogledajte uvjete poslova i prijavite se na željeni posao putem linka.

Residence Grupa traži konobara u hotelu (m/ž) za rad u Hotelu Diplomat u Pubu Big Mamma, Zagreb. Uvjeti za posao su minimalno dvije godine radnog iskustva, srednja školska sprema, poznavanje engleskog jezika i spremnost na rad u smjenama. Nude mogućnosti napredovanja, timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje. Doznajte više i prijavite se ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Petak, 15.11.2019.