ONLINE JOBTAGE - dani zapošljavanja

ONLINE JOBTAGE - dani zapošljavanja

Jeste li tijekom koronakrize izgubili posao? Brinete se hoćete li zadržati postojeći posao? Bez brige, donosimo odlične prilike za rad u Njemačkoj! Siguran posao u nesigurnim vremenima kod njemačkog poslodavca.

Postoji ozbiljan poslodavac, koji nudi redovit posao i osobnu podršku na hrvatskom jeziku. Poslodavac König GmbH & Co KG, bavi se proizvodnjom metalnih proizvoda, a ujedno je i agencija s 55-godišnjom tradicijom za privremeno zapošljavanje i ustupanje radnika sa sjedištem u Njemačkoj.

Trenutno traži osobe s iskustvom, za sljedeća radna mjesta:

• monter grijanja i vode, elektroinstalater, monter vatrogasnih sistema, monter suhomontažnih (knauf) sistema, stolar, moler, varioc, monter prozora, pomoćni kovinar, pomoćni električar, monter dizala, cjevar, bravar, monter klima, krovac, monter ventilacije, automehaničar.

Za svako uspješno zapošljavanje nagrađujemo radnika sa 150 €!

Mogućnost zaposlenja odmah!


Prijavite se!

Očekujemo zainteresirane kandidate koji imaju EU putovnicu da se prijave. Znanje njemačkog jezika je poželjno, ali nije uvjet. Jedinstvena je prilika da se direktno informirate o mogućnostima redovnog zaposlenja u Njemačkoj i zaposlite kod njemačkog poslodavca. Pripremite životopis i svjedodžbe te ih pošaljite.

Način prijave: zainteresirane osobe mogu poslati životopis na hrvatskom ili njemačkom jeziku emailom: [email protected] ili nazvati +386 2 6210 822.


"Ušao sam u 60. godinu života, djelatnik sam firme već tri pune godine. Moja osobna i topla preporuka je da potpišete ugovor s našom firmom jer je plaća redovita i sigurna. Podrška naših kolegica iz Maribora je jako dobra, ako slučajno ne znate njemački jezik. A ekipa u Frankfurtu isto tako. Kada se dokažete, s vremenom raste i vaš osobni rejting te vas cijene. A vi to svakako primijetite i na svom bankovnom računu. Svaki početak je težak i kad se naviknete na neke sitnice, sve će sjesti na svoje mjesto." - Zlatko Šorman

"Zaposlio sam se početkom 9. mjeseca 2017. godine. Od tada, pa do današnjeg dana, imam samo riječi pohvale. Plaće su uredne i solidne, organizacija smještaja, i sva ostala briga oko lakšeg snalaženja u mjestu rada, na zavidnom je nivou. Za lakše financijsko "preživljavanje" do prve isplate plaće, brinu se o tjednim akontacijama, koje su dostatne za sve osnovne troškove. Ukratko, ja bih preporučio firmu König." - Alen Matučec


Ponudu ovog poslodavca provjerite na portalu posao.hr na sljedećoj poveznici.

Četvrtak, 08.07.2021.