Održan HR Panel na temu kako motivirati zaposlenike na učenje

Održan HR Panel na temu kako motivirati zaposlenike na učenje

Vrlo je izazovan zadatak motivirati i zainteresirati zaposlenike za usvajanje novih znanja i iskustava, a da pritom održimo njihovo zadovoljstvo poslom.

Upravo je to bila glavna tema interaktivnog HR panela pod nazivom „Kako motivirati zaposlenike na učenje?“, koji se održao 06.06.2023. u restoranu Bon Appetit, u organizaciji posao.hr i Learning Makeover. Svoja znanja i iskustva iz prakse podijelile su Monika Končar, menadžerica ljudskih resursa u poduzeću Conet Hrvatska; Tanja Pureta, prof. psihologije i osnivačica/direktorica Ramira; Ana Udiljak, menadžerica ljudskih resursa u poduzeću Pepco Croatia i Milana Malešev iz Learning Makeover.

HR Panel

Panel je moderirala Ines Bokan, voditeljica portala posao.hr.

Milana Malešev iz Learning Makeover u svom se uvodnom izlaganju dotaknula činjenice kako učenje nije izolirana aktivnost, već je integrirana u sve što čovjek radi. Kako bismo ispunili životne i poslovne uloge, a posebno one koje su nam važne, bit ćemo spremni na učenje i motivacija za razvoj i uspjeh neće izostati.

Ne postoji univerzalni način učenja koji će odgovarati svima te je potrebno mnogo prilagođavanja ovisno o zahtjevima radnog mjesta, industriji, lokaciji rada i slično. Isto tako, različiti su izvori motivacije zaposlenika za osobni i poslovni razvoj te stjecanje novih vještina. Uključenost ljudskih resursa i menadžmenta je ključna u promicanju i poticanju učenja i kreiranju metoda i rješenja koji će odgovarati zaposlenicima. Važnost motiviranosti, razvoja i učenja ne zaobilazi niti stručnjake ljudskih resursa, suglasne su panelistice.

Tijekom ovog vrlo zanimljivog i korisnog panela, sudionici su se rado uključili u diskusiju i nakon službenog dijela. Druženje se nastavilo uz prigodni domjenak i zabavu uz smijeh i pozitivnu atmosferu.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 07.06.2023. / Posao.hr i Learning Makeover