Jumpin - mobilna aplikacija olakšava i širi vaše poslovanje - jednostavno i brzo dođite do novih klijenata

Jumpin - mobilna aplikacija olakšava i širi vaše poslovanje - jednostavno i brzo dođite do novih klijenata
Jumpin je mobilna aplikacija koja, djelujući kao posrednik između partnera i krajnjih korisnika, omogućuje brzo i lako online ugovaranje niza osobnih usluga. Partnerima Jumpin olakšava razvoj poslovanja, širenje mreže klijenta i fleksibilniji način rada, pritom im šireći vidljivost, a bez velikih ulaganja, primjerice u oglašavanje , dok korisnicima aplikacija pruža izbor i dostupnost različitih usluga onda kada im je najpotrebnije.

Jumpin trenutačno objedinjuje više od 15 različitih vrsta usluga, među kojima su osobna njega, briga o kućanstvu i briga o vozilima ali i usluge transporta poput taxi prijevoza i dostave paketa. 

Jumpin olakšava i širi vaše poslovanje, jer jednostavno i brzo dolazite do novih klijenata. Bilo da ste tek započeli posao ili ste u potrazi za novim klijentima, samo želite popuniti prazne termine ili zaraditi dodatno, Jumpin je tu za vas. Omogućujemo fleksibilnost u radu, jer se u samo nekoliko klikova možete prijaviti i početi raditi, a istodobno i samostalno odrediti vrijednost usluge koju nudite.
Partneri Jumpina mogu postati sve punoljetne osobe koje imaju vlastiti obrt ili tvrtku ili su u nekoj tvrtki zaposleni.

Ako ste zaposlenik tvrtke i želite raditi i u Jumpinu, jednostavno otvorite račun na svoje ime, a jedino što vam treba od tvrtke je punomoć da u ime i za račun kreirate profil na aplikaciji. Tvrtka vas ovlašćuje putem ugovora o posredovanju koji potpisuje s Jumpinom, a koji dobivate pristupanjem aplikaciji..
U slučaju da ne zadovoljavate niti jedan od uvjeta za rad putem naše aplikacije, možemo vas povezati s jednom od tvrtki posrednika. Rado ćemo vam pomoći, javite nam se na [email protected]

Petak, 21.07.2023. / jumpin.team