Jeste li zbog pandemije izgubili posao? Siguran posao u nesigurnim vremenima

Jeste li zbog pandemije izgubili posao? Siguran posao u nesigurnim vremenima

Izgubili ste posao tijekom koronakrize? Brinete se hoćete li zadržati postojeći posao? Bez brige, donosimo odlične prilike za rad u Njemačkoj!

Postoji ozbiljan poslodavac, koji nudi redovit posao i osobnu podršku na hrvatskom jeziku. Poslodavac König GmbH & Co KG, bavi se proizvodnjom metalnih proizvoda, a ujedno je i agencija s 55-godišnjom tradicijom za privremeno zapošljavanje i ustupanje radnika sa sjedištem u Njemačkoj.

Trenutno traži osobe s iskustvom, za sljedeća radna mjesta:

• monter grijanja i vode, elektroinstalater, monter vatrogasnih sistema, varioc, monter prozora, pomoćni kovinar, pomoćni električar, monter dizala, cjevar, bravar, monter klima, krovac, monter ventilacije, automehaničar.

Mogućnost zaposlenja odmah!


Prijavite se!

Očekujemo sve zainteresirane, koji imaju EU putovnicu. Znanje njemačkog jezika je poželjno ali nije uvjet. Jedinstvena prilika, da se direktno informirate o mogućnostima redovnog zaposlenja u Njemačkoj i zaposlite kod njemačkog poslodavca. Pripremite životopis i svjedodžbe te pošaljite.

Način prijave: zainteresirane osobe mogu poslati životopis na hrvatskom ili njemačkom jeziku na [email protected] ili nazvati +386 2 6210 822.


"Ušao sam u 60. godinu života, djelatnik sam firme već tri pune godine. Moja osobna i topla preporuka je da potpišete ugovor s našom firmom jer je plaća redovita i sigurna. Podrška naših kolegica iz Maribora je jako dobra, ako slučajno ne znate njemački jezik. A ekipa u Frankfurtu isto tako. Kada se dokažete, s vremenom raste i vaš osobni rejting te vas cijene. A vi to svakako primijetite i na svom bankovnom računu. Svaki početak je težak i kad se naviknete na neke sitnice, sve će sjesti na svoje mjesto." - Zlatko Šorman

"Zaposlio sam se početkom 9. mjeseca 2017. godine. Od tada, pa do današnjeg dana, imam samo riječi pohvale. Plaće su uredne i solidne, organizacija smještaja, i sva ostala briga oko lakšeg snalaženja u mjestu rada, na zavidnom je nivou. Za lakše financijsko "preživljavanje" do prve isplate plaće, brinu se o tjednim akontacijama, koje su dostatne za sve osnovne troškove. Ukratko, ja bih preporučio firmu König." - Alen Matučec

Ponudu ovog poslodavca provjerite na portalu posao.hr na sljedećoj poveznici.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 14.08.2020.