Izdvojili smo za vas 15 novih prilika za posao u suradnji s Oglasnik.hr

Izdvojili smo za vas 15 novih prilika za posao u suradnji s Oglasnik.hr

Ovaj tjedan vam ponovno izdvajamo, u partnerstvu s Oglasnik.hr, novih 15 poslova iz Zagreba, okolice i nekolicinu iz inozemstva.

PapigaTraženi su djelatnici (m/ž) za čišćenje ventilaciija i restoranskih napa u Zagrebu. Firma također traži montera ventilacija i klima uređaja (m/ž). Moguć je i honorarni rad, a plaća se po obavljenom poslu. Prijave su na linku.

Nudi se posao čistačice (m/ž) na puno radno vrijeme u Zagrebu, Dubravi. Opis posla uključuje čiščenje ugostiteljskog objekta, a radni odnos se ugovara na neodređeno. Jedan dan u tjednu je slobodan. Pogledajte više na linku.

Potreban je djelatink (m/ž) za rad u konjičkom klubu "Evago". Za prijavu je potrebno iskustvo u radu s traktorom i strojevima. Beneficije posla uključuju stan i hranu, a neto plaća iznosi 6.500kn. Više informacija na linku.

Privatni keramičar (m/ž) je tražen za sanacije Kupaonica. Keramičar mora imati iskustvo za pripreme kao i za keramičarske radove. Stupa se u stalni radni odnos po potpisu ugovora.  Beneficije su dvosoban stan u Münchenu dok je sve ostalo po dogovoru. Prijave i upiti na linku.

"Hausengel International d.o.o." traži njegovateljice/njegovatelje za poslove njege i skrbi u Njemačkoj. Mogućnost mjesečne zarade iznosi do 2000 EUR neto te sami odlučujete o svojoj zaradi. Potražite više informacija o oglasu na linku.

"IZGRADNJA MARKULIN d.o.o." traga za KV zidarom/tesarom (m/ž) i više pomoćnih građevinskih radnika (m/ž) za poslove u niskogradnji. Vrsta zaposlenja je rad na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka

"VAR d.o.o." traži baravara ili osobu metalske struke (m/ž) za rad u bravarskoj radionici na izradi kilera - hladnjaka. Lokacija rada su Sesvete. Potražite kontakt i informacije na linku.

Potreban je vozač autobusa za međunarodne linije koji bi radio u dvojnoj posadi. Potrebno je dugogodišnje iskustvo na C, C+E i D kategoriji. Također, poznavanje njemačkog i engleskog jezika je uvjet. Sve prijave na linku.

Traže se osobe (m/ž) za stalni radni odnos u firmi "Pelin 1971 d.o.o." za rad na skladištu ugostiteljske opreme i na tisku. Lokacija skladišta je Zagreb, zapad. Beneficije su, između ostalih, pozitivna i nikad dosadna radna atmosfera, opušteni i veseli kolege te siguran i dugoročan posao. Ako ste zainteresirani, pogledajte link.

Firma "Blue transfer j.d.o.o." nudi posao pomoćnog radnika (m/ž) u proizvodnji i na montaži alu. i pvc stolarija. Poželjno je znanje rukovanjem osnovnih alata, B kategorija (nije uvjet) te volja za radom. Rad se odvija u pogonu i na terenu u Zagrebu cijeloj RH. Za sve ostale podatke, pogledajte link.

Posao prodaje Pek snack proizvoda u Importanne galeriji nudi firma "SPES FIUME" za plaću od 4000-5000 kn + stimulativni dio. Uvjeti su poznavanje engleskog jezika te snalaženje na računalu. Prijave i ostale informacije su dostupne na linku.

Potreban je konobara/ica u Caffe baru "Ellis", Ilica 253 na Črnomercu, s iskustvom konobarenja te pripremom kave. Radno vrijeme lokala je od 6:30-23:30, 6 dana u tjednu dok je 1 dan slobodan. Plaća iznosi 6000 kn. Ako vam pravljenje kave leži kao dobar dan, prijavite se na linku.

Pekarnica "Kaj" treba pomoćne radnike (m/ž) za pomoćne poslove u proizvodnji. Posao se ugovara na neodređeno, a lokacija pekarnice je Donja Bistra. Za kontakt pogledajte link.

Agencija za nekretnine traži poslovnu tajnicu ili djelatnicu (m/ž) sa srednjom školom i poznavanjem kompjutera u Zagrebu. Osim engleskog, uvjet je poznavanje engleskog jezika. Poželjno je i minimalno iskustvo. Ako mislite da je ovaj posao za vas, prijavite se na linku.

Caffe bar "Vibra" u Sigetu traži konobara/konobaricu za rad na 2-3 dana tjedno (većinom preko vikenda). Prijava na nepuno radno vrijeme, a postoji i mogućnost zapošljavanja studenta na studentski ugovor. Uvjet je da konobar/konobarica ima iskustva i da može samostalno odraditi cijelu smjenu. Prednost je komunikativnost i samostalnost u obavljanju poslova konobara. Sve prijave na linku.

Ako među istaknutih 15 poslova niste pronašli onaj "pravi", pogledajte ostalu ponudu poslova na Oglasnik.hr pod kategorijom "Posao i partnerstva". Također, pogledajte ponudu poslova na našoj facebook stranici Plavi poslovi na linku. Želimo Vam puno uspjeha u budućem poslu!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 30.11.2021. / Oglasnik.hr