Donosimo vam 15 poslovnih prilika izdvojenih sa Oglasnik.hr

Donosimo vam 15 poslovnih prilika izdvojenih sa Oglasnik.hr

U suradnji s Oglasnik.hr, predstavljamo vam 15 novih poslovnih prilika za skoru budućnost.

Traži se osoba (m/ž) za rad sa životinjama i pomoć u domaćinstvu na moru. Uvjeti su da je osoba ljubitelj životinja, ozbiljna i odgovorna te samostalna u radu. Smještaj, hrana i naknada osigurani. Prijaviti se možete putem linka.

Autopraonica treba djelatnika/cu za rad u stalnom radnom odnosu. Potrebna je B kategorija i radno iskustvo. Lokacija: Zagreb - istok. Sve prijave na linku.

Caffe bar Onyx traži konobara (m/ž) za stalni radni odnos kao ispomoć na pola radnog vremena. Mjesto rada je Knežija, minimalno potrebno obrazovanje je srednja strukovna škola, a radno iskustvo je potrebno. Rok prijave: 17.12.2021. Prijave i informacije se nalaze na linku.

Zapošljava se samostalna osoba za rad u fast food-u "Fritule Mariola". Iskustvo i samostalnost su potrebni uvjeti. Mjesto rada je Zagreb, zapad. Ostale informacije nalaze se na linku.

Ustupa se uhodan tobacco shop, s 10 godina kontinuiranog poslovanja, na Trgu žrtava fašizma od 01.01.2022. Kompletno opremljen s novom tendom, rasvjetom i PC-om. Uz sami shop, ustupa se i d.o.o. Vlasnik preporučuje vođenje tobacc-a za osobe s iskustvom u ovom poslu. Sliku, informacije i kontakt pronađite na linku.

"Best Lokal Nekretnine" traži kreativnu, komunikativnu i organiziranu osobu za posao agenta u prometu nekretnina na području Zagreba i Zagrebačke županije koja bi radila honorarno kao vanjski suradnik. Vozačka dozvola i auto nisu uvjet, ali olakšavaju rad.
Kandidati s položenim stručnim ispitom za agenta u posredovanju nekretnina imaju  mogućnost stalnog radnog odnosa. Prijave na linku

Traži se hidroizolater (m/ž) s iskustvom za stalni radni odnos u Zagrebu. Obrazovanje nije potrebno ali vozačka dozvola za B kategoriju je potrebna. Pogledajte ostale informacije i prijavite se na linku.

Tovers d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž), u Hotelu Maroon na Samoborskoj cest 3, za stalni radni odnos. Potrebne stavke su: iskustvo rada na recepciji, srednja strukovna škola,  strani jezik - Engleski. Pogledajte više o oglasu i prijavite se na linku.

Potrebna je fleksibilna osoba (m/ž) iz Zadra i okolice za rad u sezoni 2022. godine od 5. do 9. mjeseca. Osoba bi bila zadužena za vođenje 2 apartmana, doček gostiju te za čišćenje i održavanje. Potrebno je znanje njemačkog i/ili engleskog jezika. Prijave su na linku.

Nudi se pozicija konobara/konobarice za rad u Caffe bar-u "Krešimir"na Vrbiku - Trnje. Potrebno je iskustvo za ustupanje u stalni radni odnos. Pogledajte više o oglasu i prijavite se na linku.

Križaj L d.o.o. je firma iz Slovenije koja, u suradnji s dugogodišnjim njemačkim partnerom, radi knauf montaže. Trenutno zapošljavaju rigips/knauf majstora (m/ž) za gradilišta u Frankfurtu i okolici. Rad počinje u studenom 2021. Projekti su dugoročni, plačanje je redovito i po dogovoru. Jedan od uvjeta je posjedovanje EU dokumenata. Za sve prijave pogledajte link.

ATIKA GRADNJA traži pomoćne radnike (m/ž) za obavljanje hidroizolaterskih radova u stalnom radnom odnosu. Radovi uključuju ravne krovove, terase, balkone, temelje te podrume. Satnica je 35-45kn. Za više o oglasu provjerite sljedeći link.

ELEKTROTEHNIKA SENJ j.d.o.o. traži elektroinstalatera/električara (m/ž) za stalni radni odnos u Primorsko-goranskoj županiji. Radno iskustvo nije potrebno. Prijave su na linku.

Traženi su radnici (m/ž) za autopraonicu "Herc" u Rudešu, Zagreb. Radno iskustvo nije potrebno. Opis posla su radovi na instalacijama, generalni popravci i održavanje. Ako ste zainteresirani, pogledajte link.

Prodaje se uhodani obrt (40 godina) izrade ključeva, graviranja i mjenjačnice. Lokal se nalazi u centru Crikvenice, Primorsko-goranska županija, na odličnoj i frekventnoj lokaciji. Za više informacija i prijave pogledajte link.

Ako među istaknutih 15 poslova niste pronašli onaj "pravi", pogledajte ostalu ponudu poslova na Oglasnik.hr pod kategorijom "Posao i partnerstva". Također, pogledajte ponudu poslova na našoj facebook stranici Plavi poslovi na linku. Želimo Vam puno uspjeha u budućem poslu! 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 24.11.2021. / Oglasnik.hr