dm - Drogerie Markt - Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj zapošljava

dm - Drogerie Markt - Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj zapošljava

Svi zainteresirani kandidati imaju priliku prijaviti se do 12. studenog 2023.

Drogerie Markt, vodeći lanac drogerija u Hrvatskoj, traži motivirane i stručne farmaceutske tehničare za radna mjesta na području Pule, Labina i Zagreba. Ako imate položen stručni ispit i želite se pridružiti dm timu, ovo je odlična prilika za vas!

Radno mjesto: Farmaceutski tehničar (m/ž)

Lokacije:

Pula i Labin: Ako se nalazite na području Pule ili Labina i imate stručni ispit za farmaceutskog tehničara, pozivamo vas da se prijavite putem poveznice: Prijavite se za posao u Puli i Labinu. Ovdje vas očekuju dinamično radno okruženje i mogućnost usavršavanja u struci.

Zagreb zapad: Za područje zapadnog dijela Zagreba tražimo farmaceutske tehničare s položenim stručnim ispitom. Ako ste spremni pridružiti se našem timu, prijavite se putem poveznice: Prijavite se za posao na zapadu Zagreba. Ovdje ćete imati priliku raditi u modernom okruženju i surađivati s stručnjacima iz područja farmacije.

Novi Zagreb: Na području Novog Zagreba također tražimo farmaceutske tehničare koji žele doprinijeti našoj uspješnoj priči. Ako ispunjavate uvjete, prijavite se putem poveznice: Prijavite se za posao u Novom Zagrebu. Ovdje vas očekuje rad u ugodnom okruženju s mogućnostima za napredovanje i profesionalni razvoj.

Rok za prijavu: Svi zainteresirani kandidati imaju priliku prijaviti se do 12. studenog 2023. Nakon isteka roka, pregledat će se sve prijave i kontaktirati kandidati koji udovoljavaju zahtjevima.

LINK ZA PRIJAVU

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 03.11.2023. / poslovni.hr