Ako ste čvrsto odlučili otići živjeti i raditi u inozemstvu, ovo su najbolje prilike tjedna!

Ako ste čvrsto odlučili otići živjeti i raditi u inozemstvu, ovo su najbolje prilike tjedna!

Donosimo TOP 10 novih poslovnih prilika u inozemstvu! Vi birate - Njemačka, Nizozemska, Slovenija ili daleki oceani.

Trenkwalder d.o.o. vodeća tvrtka posvećena pružanju kadrovskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi, za svoje klijente ima raspisana dva natječaja za rad u inozemstvu. Voditelj financija - site controller (m/ž) za rad u Njemačkoj i industrijski programer (m/ž) za rad u Kršku, Slovenija.Natječaji su otvoreni do 15.12. Što se od kandidata očekuje, provjerite na sljedećem linku.

E&A agencija d.o.o. za usluge zapošljava u Nizozemskoj na otvorenim pozicijama: radnik proizvodne linije (m/ž), skladištar (m/ž),  skladištar (m/ž) – noćni rad, paker (m/ž), primatelj narudžbi u skladištu prehrambenih proizvoda (m/ž) i klasifikator/ kontrolor kvalitete (m/ž). Prijave su otvorene do 22.12. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika, spremnost na dulju suradnju, otpornost na visoke temperature/ hladnoću, vozačka dozvola B kategorije i svijest o fizičkom radu. Doznajte više o željenim poslovima i prijavite se putem linka.

Oranjegroep services d.o.o. specijalizirana je tvrtka koja se bavi izvođenjem radova s područja petrokemije i građevine za razne zahtjevne projekte naših klijenata sa sjedištem u Hrvatskoj, Nizozemskoj i Belgiji.Oranje Groepzapošljava u Nizozemskoj i Belgiji: radnik niskogradnje (m/ž), građevinski radnik (m/ž), građevinski poslovođa (m/ž), industrijski skelar (m/ž), armirač (m/ž), grupovođa – tesar (m/ž), električar (m/ž), cjevar (m/ž), tesar – šalung majstor (m/ž), radnik niskogradnje (m/ž), vodoinstalater (m/ž), brodomonter (m/ž) i zavarivač (m/ž). Od kandidata se očekuje točnost, urednost, komunikativnost, dinamičnost, odgovornost i timski rad. Poslodavac snosi troškove smještaja i prijevoza. Za poslove je potrebno minimalno trogodišnje do petogodišnje radno iskustvo. Prijavite se na željeni posao još danas klikom na link.

König GmbH & Co ima više otvorenih radnih pozicija u Njemačkoj: elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), pomoćni kovinar (m/ž), varilac (m/ž), monter grijanja i vode (m/ž), pomoćni električar (m/ž), monter dizala (m/ž), cjevar (m/ž), bravar (m/ž), monter klima (m/ž), monter ventilacije (m/ž) i automehaničar (m/ž). König GmbH & Co KG je privatno njemačko poduzeće, koje se bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj. Nude redovno dugoročno zaposlenje u Njemačkoj, odličnu plaću i dodatke, povoljne i organizirane sobe, potporu iz Slovenije na hrvatskom jeziku i plaću po njemačkom kolektivnom ugovoru. Prijave su otvorene do 19.12. Ne čekajte, aplicirajte odmah.

ESA Energy Services GmbH & Co. KG njemačka je kompanija zastupljena po cijeloj Njemačkoj.Traži više izvršitelja na pozicijama: zavarivač (m/ž) – TIG/WIG 141, glavni instalater (m/ž)  – grijanje, vodovod, ventilacija (HLS), monter (m/ž) ventilacijskih sustava, monter (m/ž) instalacija i električar (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac nudi atraktivni paket naknada, hranu, smještaj, alat za rad. Iskustvo rada na području Njemačke je dodatna prednost, a potrebno je poznavanje njemačkog jezika na komunikacijskoj razini. Potražite detalje poslova i prijavite se. Prijave se zaprimaju do 4.12.

Tempus Octo d.o.o. traži nove radne snage na pozicijama: čistač (m/ž), električar (m/ž), stolar/ monter prozora (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), monter vodovoda i grijanja (m/ž), CNC tokar/ strojar (m/ž), stolar/ tesar (m/ž), monter prozora i vrata (m/ž), instalater grijanja i klimatizacije, vode i plina, vodoinstalater (m/ž), zavarivač (m/ž). Posao se odvija Nizozemskoj ili Njemačkoj. Poslodavac nudi smještaj i stimulativna primanja te mogućnosti dodatne zarade kroz prekovremeni rad. Osigurana je visokokvalitetna zaštitna odjeća i alat. Potrebni su radnici s iskustvom. Prijavite se na željene poslove putem linka.

HT Handwerkerteam UG u potrazi je za voditeljem (m/ž) tima na gradilištu s iskustvom u elektroinstalacijama jake i slabe struje te električarem (m/ž). Posao se odvija u Sttutgartu i okolici Sttutgarta u Njemačkoj. Smještaj i prijevoz osigurani su i plaćeni. Nudi se kvalitetna, redovita i iznadprosječna plaća po njemačkim standardima, izuzetno dobri radni uvjeti, mogućnost napredovanja, prijava u njemačkoj firmi i sva osiguranja kao mirovinsko, zdravstveno i ostala osiguranja u Njemačkoj. Prijavite se.

Identica Bernd Humm traži autolimara (m/ž), autolakiera (m/ž) i automehaničara (m/ž) za poslove u Njemačkoj. Možete se prijaviti najkasnije do 25.11. Nude modernizirane uvjete rada, učinkovito plaćanje, redovno usavršavanje, dobru radnu atmosferu i pomoć pri pronalasku smještaja. Od kandidata se očekuje radno iskustvo i dokaz o završenoj školi, fleksibilnost, samostalnost u radu, pouzdanost te je poznavanje njemačkog jezika istaknuta prednost. Aplicirajte još danas.

Američka kompanija Steiner Transocean Ltd zapošljava na luksuznim putničkim brodovima, na čak 7 pozicija! Spa Doctor (m/ž), maniker (m/ž), kozmetičar (m/ž), nekolicina su poslova vama na izbor, a sve ih možete pretražiti putem linka. Sretno s prijavama!

Personaldienst d.o.o. je u potrazi za zavarivačem (m/ž) u gradu Karlsruhe, radnikom (m/ž) za utovar/ istovar prtljage u Berlinu i pomoćnim bravarom (m/ž) u Düsseldorfu, Njemačka. Nude osiguran smještaj, prijevoz u Njemačku, prijevoz od stana do radnog mjesta, mogućnost izbora njemačke ili hrvatske prijave, božićnicu i regres. Potrebno je znanje njemačkog ili engleskog jezika. Prijavite se čim prije putem linka.

Ostale inozemne poslove potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr

Petak, 22.11.2019.