Želite zarađivati i do 25.000 kuna? Neki poslodavci nude i plaćen smještaj u Njemačkoj

Želite zarađivati i do 25.000 kuna? Neki poslodavci nude i plaćen smještaj u Njemačkoj

Vaš posao.hr donosi izbor TOP 10 najboljih poslova u inozemstvu. Želite raditi Njemačkoj, Austriji, Belgiji, Francuskoj ili Slovačkoj? Prijavite se!

BHS, vodeći svjetski dobavljač postrojenja za valoviti karton traži elektroničara (m/ž) u području pogonske tehnike i industrijskog mehaničara - montera (m/ž) za montažu strojeva i postrojenja. Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac nudi profesionalnu i visokokvalificiranu strukovnu izobrazbu prema njemačkim standardima, posjećivanje nastave na njemačkoj strukovnoj školi, intenzivan tečaj njemačkog u trajanju od 2 tjedna, regres za godišnji odmor i božićnicu te ostale socijalne naknade. Za više informacija kliknite na link.

Poduzeće Haus am Hang zapošljava servira (m/ž), čistača (m/ž) i kuhara (m/ž) u Austriji. Zanimaju vas ove pozicije? Detalje natječaja možete pronaći na poveznici.

Tvrtka Andromont d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, traži instalatere vode, grijanja, klimatizacije i ventilacije (m/ž) kao i varioce (m/ž) za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac jednom mjesečno organizira plaćeni prijevoz do Hrvatske. Nudi se stalan radni odnos, a od kandidata se očekuje završena srednja škola. Rok prijave je 10.06. Dodatne detalje natječaja možete pronaći na linku. 

Personaldienst d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž), radnika za utovar/ istovar prtljage (m/ž), pomoćnog bravara (m/ž), servisnog tehničara (m/ž), radnika u proizvodnji (m/ž), radnika u skladištu (m/ž) te montera energetskih instalacija (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac osigurava smještaj, prijevoz od stana do radnog mjesta, pravo na božićnicu i regres. Prijavite se.

SGG zapošljava vodoinstalatera (m/ž) za radove na renoviranju u Münchenu. Poslodavac nudi obrazovanje u skladu s njemačkim propisima za vrhunsku kvalitetu izvođenja vodoinstalaterskih radova, komforan smještaj, povoljne uvijete te mogućnost napredovanja. Plaća je u iznosu od 2.400 eura uz terenski dodatak od oko 300 eura mjesečno. Od kandidata očekuju znanje i samostalnost u svojemu poslu. U obzir dolaze samo stabilne i ozbiljne osobe s dugoročnom namjerom zaposlenja. Rok prijave je 18.06. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje. 

Poduzeće MKV-MONT d.o.o. osnovano je kao partnerska tvrtka obiteljskog poduzeća iz Slovenije. Glavnu djelatnost poduzeća predstavlja montaža, prerada i demontaža industrijskih postrojenja. Ovo poduzeće zapošljava na sljedećoj poziciji: voditelj gradilišta - predradnik u montaži metalnih konstrukcija i transportne tehnike (m/ž) za u inozemstvu (Belgija, Njemačka, Francuska…). Nudi se plaća u iznosu od 20.000 do 25.000 kuna uz regres i božićnicu te stimulacije za dobar rad. Za prijavu kliknite ovdje. 

MM Weld s.r.o. zapošljava operatora u autoindustriji (m/ž) te skladištara (m/ž) u Slovačkoj. Plaća se razlikuje ovisno o poziciji te seže do iznosa od 14.000 kuna. Poslodavac nudi stalan radni odnos. Rok prijave je 26.06. Kako bi saznali više kliknite na poveznicu.

König GmbH & Co ima više otvorenih radnih pozicija u Njemačkoj i traži elektroinstalatera (m/ž), montera vatrogasnih sistema (m/ž), pomoćnog kovinara (m/ž), varioca (m/ž), montera grijanja i vode (m/ž), pomoćnog električara (m/ž), montera dizala (m/ž), cjevara (m/ž), bravara (m/ž), montera klime (m/ž), montera ventilacije (m/ž), automehaničara (m/ž) i soboslikara (m/ž). König GmbH & Co KG je privatno njemačko poduzeće, koje se bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj. Nude redovno dugoročno zaposlenje u Njemačkoj, odličnu plaću i dodatke, povoljne i organizirane sobe i plaću po njemačkom kolektivnom ugovoru. Za prijavu na jednu od prethodno navedenih pozicija kliknite ovdje.

E&A za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: vrtlarica za orhideje (m/ž), paker (m/ž), radnik proizvodne linije (m/ž), skladištar (m/ž) i klasifikator/ kontrolor kvalitete (m/ž). Lokacije rada su u Nizozemskoj. Rok prijave je 04.06. Za detalje o prijavi kliknite ovdje.

Helena Vehovec s.p. traži osoblje za rad na jahti i to na sljedećim pozicijama: stjuard (m/ž), kuhar (m/ž), skiper (m/ž) i mornar (m/ž). Za prijavu kliknite na link. Ostale natječaje ovog poduzeća možete pronaći na poveznici.

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 28.05.2020.