Želite zarađivati i do 22.000 kuna? Pogledajte ove inozemne prilike

Želite zarađivati i do 22.000 kuna? Pogledajte ove inozemne prilike

Vaš posao.hr donosi izbor TOP 10 najboljih poslova u inozemstvu. Želite raditi Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Irskoj, Švicarskoj, Švedskoj ili Nizozemskoj? Prijavite se!

House of Jobs d.o.o., agencija specijalizirana za zapošljavanje na europskom tržištu rada za potrebe svojih partnera zapošljava na sljedećim pozicijama: pomoćni radnik u proizvodnji i otpremi (m/ž), dostavljač paketa (m/ž), radnik za prihvat i otpremu zrakoplova te rukovanje prtljagom (m/ž), zavarivač (m/ž) u Njemačkoj. Rok prijave je 11.06. Satnice ovise o poziciji, a sežu do 14 eura bruto, što znači da se može zaraditi i do 17.000 kuna. Za više detalja i prijavu kliknite na link.

Andromont d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Njemačkoj. Poslodavac jednom mjesečno organizira plaćeni prijevoz do Hrvatske. Nudi se stalan radni odnos, a od kandidata se očekuje završena srednja škola. Rok prijave je 10.06. Dodatne detalje natječaja možete pronaći na linku.

Deutsche Bahn traži strojovođu (m/ž/d) za rad u Njemačkoj. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto i posao na neodređeno. Ukoliko ste završili stručno osposobljavanje za strojovođu i tražite promjenu ovo je posao za vas. Prijaviti se možete najkasnije do 27.05. Za detalje o prijavi kliknite na link.

SR-ALU s.r.o. zapošljava električara (m/ž) u Njemačkoj za izvođenje instalacija po projektnom nacrtu i mjerenje električnih instalacija. Osigurana je plaća je od 2.200 do 2.800 eura, a osim toga i smještaj i trošak dolaska u Njemačku. Kandidat mora znati njemački. Nudi se stalan radni odnos, a očekuje se samostalnost u radu. Prijaviti se možete do 28.05. Za prijavu kliknite na poveznicu.

TEMPUS OCTO d.o.o., poduzeće koje se bavi posredovanjem pri zapošljavanju za svoje partnere u Njemačkoj traži: radnika na montaži centralnog grijanja i vodovoda (m/ž), fizioterapeuta (m/ž), prodavača (m/ž), parketara (m/ž), soboslikara (m/ž), montera prozora (m/ž) i malera (m/ž). Plaća se razlikuje od pozicije do pozicije i seže do 20.000 kuna. Za prijavu na jednu od prethodno navedenih pozicija kliknite na link.

Sanjate o životu u Velikoj Britaniji? Poseidon Croatia upravo tamo traži berače (m/ž), rukovatelje poljoprivrednim strojevima (m/ž), stočare (m/ž) te radnike na usjevima (m/ž). Bruto satnica za navedene pozicije je 8,72 funti. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac snosi troškove prijevoza i zdravstvenog osiguranja. Prijave se zaprimaju do 30.05. i to putem linka.

AA Euro za svoje klijente diljem Europe zapošljava na pozicijama: Electrical Project Manager (m/f) u Irskoj, Electrical Engineer (m/f) u Njemačkoj, Junior Structural Engineer (m/f) u Njemačkoj, Electrical Lead (m/f) u Francuskoj, Data Center Design Manager (m/f) u Francuskoj, Electrical Supervisor (m/f) u Švedskoj, Project Planner (m/f) u Švicarskoj, Health and Safety Advisor (m/f) u Nizozemskoj. Obavezno je hrvatsko ili drugo EU državljanstvo. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se

Oranje Groep B.V., specijalizirana tvrtka za posredovanje u zapošljavanju tehničkog osoblja unutar građevinske i petrokemijske industrije, traži radnike za rad u Nizozemskoj i zapošljava na sljedećim pozicijama: vodoinstalater (m/ž), brodomonter (m/ž), cjevar (m/ž), električar (m/ž), armirač (m/ž), radnik niskogradnje (m/ž). Osim toga u potraži su i za: radnikom niskogradnje (m/ž) u Belgiji. Za detalje o načinu prijave kliknite ovdje.

Poznata agencija E&A za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: klasifikator / kontrolor kvalitete (m/ž), skladištar (m/ž), radnik proizvodne linije (m/ž), paker (m/ž) i vrtlar za orhideje (m/ž). Lokacije rada su u Nizozemskoj. Rok prijave je 20.05. Aplicirajte.

apm medical services GmbH, ekspert za regrutiranje kvalificiranog osoblja iz područja logistike, autoindustrije, proizvodnje, gradnje, strojarstva te inženjerstva ima otvoreno 10 natječaja za rad u Njemačkoj. Traže montere (m/ž), cjevare (m/ž), žbukere (m/ž), stolare (m/ž), grafičke tehničare (m/ž). Ostatak bogate ponude poslova ovog poduzeća potražite na linku.

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 


LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 13.05.2020.