Želite raditi u inozemstvu? Traže se njegovatelji (m/ž), elektroinstaleteri (m/ž) i radne snage na aerodromu

Želite raditi u inozemstvu? Traže se njegovatelji (m/ž), elektroinstaleteri (m/ž) i radne snage na aerodromu

Želite raditi u inozemstvu? Stiže novih TOP 10 poslova! Vaš posao.hr i ovoga je puta pripremio puno poslova za prijavu – poslodavaci u inozemstvu osiguravaju smještaj, plaćaju avionsku kartu do odredišta te put od posla do stana

CroRecruiter zapošljava u Velikoj Britaniji i Irskoj na pozicijama 24-satni njegovatelj (m/ž), pružatelj kućne njege (m/ž) i njegovatelj (m/ž). Prijave su otvorene do 24.12. Poslodavac nudi tjednu isplatu, pomoć pri otvaranju bankovnog računa i NIN broja, podršku tijekom rada i bonuse. Nudi se plaća od 20.000 kuna. Aplicirajte na željeni posao.

Taxi23 Syd AB traži vozače taksija (m/ž) za rad u gradu Malmö, Švedska. Rok prijave je 26.12. Početna plaća je 1.500 eura, a plaća se i put u Švedsku. Potrebni su EU dokumenti, EU vozačka dozvola i EU licenca za taksista te osnovno znanje engleskog jezika. Prijavite se.

Johnson Controls u potrazi je za Senior IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž) i IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž). Mjesto rada je Bratislava, Slovačka. Prijaviti se možete najkasnije do 15.1.2020. Potrebno je minimalno dvije do šest godina relevantnog radnog iskustva. Početna plaća je 1.500 eura. Aplicirajte.

König GmbH & Co ima više otvorenih radnih pozicija u Njemačkoj: elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), pomoćni kovinar (m/ž), varilac (m/ž), monter grijanja i vode (m/ž), pomoćni električar (m/ž), monter dizala (m/ž), cjevar (m/ž), bravar (m/ž), monter klima (m/ž), monter ventilacije (m/ž) i automehaničar (m/ž). König GmbH & Co KG je privatno njemačko poduzeće, koje se bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj. Nude redovno dugoročno zaposlenje u Njemačkoj, odličnu plaću i dodatke, povoljne i organizirane sobe, potporu iz Slovenije na hrvatskom jeziku i plaću po njemačkom kolektivnom ugovoru. Prijave su otvorene do 19.12. Ne čekajte, aplicirajte odmah.

Tvrtka apm medical services GmbH u potrazi je za novim radnim snagama u Njemačkoj: liječnik – anesteziolog (m/ž), liječnik – internist (m/ž), liječnik – ginekolog (m/ž), liječnik – kirurg (m/ž), liječnik – specijalizant (m/ž), krakenschwester (m/ž), njegovatelj (m/ž). Prijave su otvorene do 31.12. Poslodavac nudi direktno zaposlenje u bolnici koja je tehnološki vrhunski opremljena, pomoć oko priznanja diplome, pomoć pri pronalasku smještaja. Za poslove je potrebno znanje njemačkog jezika. Pogledajte uvjete i prijavite se putem linka.

Pro-Monting traži: bravara/zavarivača/montera (m/ž), zavarivača – TIG, Autogeni, WIG/Mig/MAG/REL (m/ž), montera ventilacijskih sustava (m/ž), električara/ servisera (m/ž) i cjevara (m/ž). Rad se odvija u Njemačkoj, Francusoj, Nizozemskoj, Engleskoj i ostalim zemljama EU. Poželjno je znanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Traže se osobe sa iskustvom. Zainteresirani mogu aplicirati putem linka.

System-Logistik u potrazi je za dostavljačem/ vozačem (m/ž) paketa u Njemačkoj. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i najmanje dvije godine iskustva, iskustvo vožnje kombija i rad sa skenerom. Svaka postaja ima dispečera koji govori hrvatski jezik. Poslodavac ima mogućnost zapošljavanja kandidata s EU državljanstvom. Obavezno je znanje engleskog ili njemačkog jezika. Nudi se početna mjesečna plaća oko 1.600 eura uz brzo povećanje plaće. Za prosinac se isplaćuje dodatni bonus. Rok za prijavu je 26.12. Prijavite se.

Njemačka tvrtka AuroGround München traži fleksibilne i motivirane radnike u utovaru prtljage za zračni promet (m/ž). Mjesto rada je aerodrom München. Očekuje se vrlo dobro poznavanje njemačkog jezika (A2 ili B1), potvrda o nekažnjavanju i dobra fizička snaga. Nude 30 dana godišnjeg odmora, smještaj i godišnje bonuse. Požurite se prijaviti najkasnije do 30.12. putem linka.

HT Handwerkerteam UG zapošljava u okolici Sttutgarta i u Sttutgartu u Njemačkoj na pozicijama voditelj tima na gradilištu sa iskustvom u elektroinstalacijama jake i slabe struje (m/ž) te električar/ elektroinstalater (m/ž). Aplicirati možete najkasnije do 31.12. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz od smještaja na posao. Možete očekivati kvalitena, redovita i natprosječna primanja po njemačkim standardima te izuzetno dobre radne uvjete. Potrebni su znanje njemačkog ili engleskog jezika, pouzdanost, točnost, marljivost, samoinicijativnost, komunikativnost, temeljitost, fizička spremnost, fleksibilnost. Prijavite se.

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Frankfurtu u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 2.1.2020. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Za zaposlenike izvan Zagreba postoji mogućnost organizacije smještaja. Radno iskustvo nije potrebno za posao pomoćnog radnika (m/ž). Aplicirajte.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Srijeda, 18.12.2019.