Želite putovati? Ovi poslodavci nude i do 25.000 kuna!

Želite putovati? Ovi poslodavci nude i do 25.000 kuna!

Vaš posao.hr donosi izbor TOP 10 najboljih poslova u inozemstvu. Želite raditi Njemačkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Belgiji ili Nizozemskoj? Prijavite se!

ESA Energy Services GmbH je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u arhitekturi, građevini te upravljanju objektima u javnom i privatnom sektoru. Iz poduzeća traže savjesne i motivirane osobe za rad u Njemačkoj i to na sljedećim pozicijama: električar (m/ž), monter instalacija (m/ž), monter ventilacijskih sustava (m/ž), glavni instalater za grijanje, vodovod i ventilaciju (m/ž) te zavarivač TIG/WIG postupcima (m/ž). Poslodavac nudi pravednu i sigurnu plaću te rad na zanimljivim projektima. Za više detalja i prijavu kliknite ovdje.

apm medical services GmbH, ekspert za regrutiranje kvalificiranog osoblja iz područja logistike, autoindustrije, proizvodnje, gradnje, strojarstva te inženjerstva ima otvoreno nekoliko natječaja za rad u Njemačkoj. Iz poduzeća zapošljavaju na sljedećim pozicijama: njegovatelj (m/ž), medicinski tehničar (m/ž), liječnika - specijalizant (m/ž), liječnik - kirurg (m/ž), liječnik - ginekolog (m/ž), liječnik - internist (m/ž) te liječnik - anesteziolog (m/ž). Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Helena Vehovec s.p. zapošljava ugostiteljsko osoblje za rad u Dubaiju. Traži se konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), pomoćnik menadžera restorana (m/ž), barmen (m/ž)… Za prijavu kliknite na link. Ostale natječaje ovog poslodavca možete pronaći na poveznici.

Oranje Groep B.V. je poduzeće specijalizirano za posredovanje u zapošljavanju tehničkog osoblja unutar građevinske i petrokemijske industrije, na području Nizozemske i Belgije. Traže radnika niskogradnje (m/ž), armirača (m/ž), električara (m/ž), cjevara (m/ž), brodomontera (m/ž) i vodoinstalatera (m/ž) u Nizozemskoj te radnika niskogradnje (m/ž) u Belgiji. Poslodavac nudi atraktivna primanja, besplatan smještaj i zdravstveno osiguranje. Postoji mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Prijavite se!

Poduzeće König GmbH & Co KG traži radnike diljem Njemačke i zapošljava na pozicijama: soboslikar (m/ž), elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), varilac (m/ž), pomoćni kovinar (m/ž)... Radno iskustvo je poželjno. Kandidat mora imati EU državljanstvo. Nudi se dugoročno zaposlenje u Njemačkoj, odlična plaća i dodaci, sigurno radno mjesto kod poslodavca s 50 godišnjom tradicijom, plaća po njemačkom kolektivnom ugovoru te povoljan i organiziran smještaj. Prijave na ove natječaje zaprimaju se do 26.06. Ove i ostale oglase Königa možete pronaći na linku.

BHS, vodeći svjetski dobavljač postrojenja za valoviti karton traži elektroničara (m/ž) u području pogonske tehnike i industrijskog mehaničara - montera (m/ž) za montažu strojeva i postrojenja. Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac nudi profesionalnu i visokokvalificiranu strukovnu izobrazbu prema njemačkim standardima, posjećivanje nastave na njemačkoj strukovnoj školi, intenzivan tečaj njemačkog u trajanju od 2 tjedna, regres za godišnji odmor i božićnicu te ostale socijalne naknade. Za više informacija kliknite na link.

Tempus Octo d.o.o., poduzeće koje se bavi posredovanjem pri zapošljavanju za svoje partnere u Njemačkoj traži: vozača kamiona (m/ž), radnika na postavljanju telefonskih kablova (m/ž), tesara (m/ž), građevinskog poslovođu / polira (m/ž), fizioterapeuta (m/ž), prodavača (m/ž), majstora (m/ž), parketara (m/ž), radnika na montaži centralnog grijanja i vodovoda (m/ž), montera prozora (m/ž) i parketara (m/ž). Plaća se razlikuje ovisno o poziciji i seže do iznosa od 25.000 kuna, a poslodavac osigurava i stalni radni odnos. Za prijavu na jednu od prethodno navedenih pozicija kliknite na link.

Puljic Bau GmbH traži nekoliko zidara (m/ž) u Njemačkoj. Poslodavac osigurava dobar smještaj, radnu odjeću i obuću, daje 30 dana godišnjeg odmora te plaća put do Nemačke. Odmah vam se daje ugovor na neodređeno. Mjesečna primanja ovise o broju radnih sati i sežu do iznosa od 2.420 eura. Kandidat mora imati EU državljanstvo, znati osnove njemačkog jezika i imati 2 godine radnog iskustva. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje. 

Tvrtka Andromont d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, traži instalatere vode i grijanja, klimatizacije i ventilacije (m/ž) kao i varioce (m/ž) za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac jednom mjesečno organizira plaćeni prijevoz do Hrvatske. Nudi se stalan radni odnos, a od kandidata se očekuje završena srednja škola. Rok prijave je 10.06. Dodatne detalje natječaja možete pronaći na linku.

Tvrtka ms personal & service Gmbh zapošljava na sljedećim pozicijama u Njemačkoj: medicinsku sestru ili tehničara za rad u operacijskoj sali, medicinsku sestru ili tehničara za anesteziju, medicinsku sestru ili tehničara za intenzivnu njegu, njegovatelja ili njegovateljicu te medicinsku sestru ili tehničara. Poslodavac nudi mogućnost trajnog zapošljavanja u nekoj od njemačkih klinika. Znanja i kvalifikacije se razlikuju ovisno o poziciji za koju se planirate prijaviti, a svakako trebate znati koristiti njemački jezik u govoru i pismu, imati EU državljanstvo te volju za radom i radnim usavršavanjem. Za prijavu kliknite ovdje.

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 03.06.2020.