Zaradite 30.000 kuna mjesečno radeći u Grazu

Zaradite 30.000 kuna mjesečno radeći u Grazu

Zainteresirani ste za rad u inozemstvu i zarađivanje čak 30.000 kuna mjesečno? Za ovaj je posao potrebno dobro znanje engleskog u govoru i pismu, a nudi se fleksibilno radno vrijeme

Multinacionalna kompanija AVL jedna je od najvećih svjetskih kompanija za razvoj, simulaciju i testiranje tehnologija za automobile, kamione i velike strojeve. Zapošljava na poziciji Development Engineer Hardware (m/ž).

Traži se osoba visoke stručne spreme u električnom inženjerstvu. Potrebna su znanja i iskustva električnog dizajna, dokumentacije, certifikacije sistema s minimalno petogodišnjim iskustvom u dizajnu. Očekuje se sposobnost čitanja i analiziranja električnih shema, sistematskih dijagrama i ostalo. Dobro znanje engleskog u govoru i pismu zahtjevaju se, a poznavanje njemačkog je prednost.

Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, nagrađivane programe, zdravstveno osiguranje i još puno toga. Za ovaj posao u Grazu, Austrija, nude se bruto primanja od mjesečno 30.000 kuna.

Aplicirajte najkasnije do 10.1.2020. Prijavite se i na ostale poslove ovog poslodavca: Simulation Engineer ADAS (m/ž), Bussines Developer (m/ž) i Application Expert for Emmision Monitoring (m/ž).

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

Utorak, 24.12.2019.