Zaposlite se u Švicarskoj, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj – plaća do 20.000 kuna

Zaposlite se u Švicarskoj, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj – plaća do 20.000 kuna

Želite raditi u inozemstvu? Stiže novih TOP 10 poslova! Vaš posao.hr i ovoga je puta pripremio puno poslova za prijavu

Kraftanlagen München GmbH zapošljava na poziciji Tiefbaufacharbeiter / Monter podzemnih cjevovoda (m/ž). Mjesto rada je Bayern, Njemačka. Uvjeti su završena stručna sprema, profesionalno iskustvo, visoka razina fleksibilnosti i sposobnosti rada u timu. Poželjno je posjedovanje vozačkih dozvola B i CE. Prijavite se najkasnije do 16.10.

Hotel am Park traži kuhara (m/ž) u Waltropu, Njemačka. Rok prijave je 1.10. Traži se radišna, pouzdana i odgovorna osoba. Poslodavac nudi plaću 12.000 kuna. Osiguran je smještaj, hrana i prijava. Aplicirajte.

SGG traži električara (m/ž) u Münchenu, Njemačka. Rok prijave je 1.10. Traži se iskustvo u obavljanju poslova razvoda struje unutar obiteljskih kuća i stanova, poznavanje čitanja elektro – planova i slično. Poznavanje njemačkog jezika nije uvjet. Aplicirajte ovdje.

Next Step za potrebe klijenata u Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj traže: kozmetičara (m/ž), masera (m/ž), kuhara za pripremu doručka (m/ž), barmena (m/ž), kuhara (m/ž), konobara (m/ž). Za poslove je potrebno: relevantno radno iskustvo, dobro znanje engleskog ili njemačkog jezika te dobre komunikacijske vještine. Rok prijave je 14.10. Prijavite se ovdje.

Finiglas zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Dülmen, Njemačka. Prijave su otvorene do 30.9. Nudi se božićnica i regres, visoka razina zaštite na radu, podrška po pitanju doputovanja, integracije i smještaja. Prijavite se ovdje.

Iuvare Connect zapošljava medicinsku sestru ili tehničara za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 30.9. Nudi se plaća do 3.000 eura uz doplatke. Ukoliko osoba ne zna njemački, ima priliku naučiti jezik u jezičnoj školi. Aplicirajte.

Atena zapošljava njegovatelje (m/ž). Lokacije rada su Njemačka, Austrija, Nizozemska i Velika Britanija. Rok prijave je 2.10. Plaća iznosi do 20.000 kuna. Prijevoz je plaćen i organiziran. Prijavite se.

HSG Kariera za potrebe klijenta zapošljava u Sloveniji: tehnolog strojne montaže (m/ž), proizvodni radnik (m/ž), radnik u proizvodnji (m/ž). Obavezno je znanje slovenskog jezika. Rok za prijavu je 4.10. Provjerite uvjete i prijavite se.

Personaldienst d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž), radnika za utovar/ istovar prtljage (m/ž), pomoćnog bravara (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a rok prijave 13.10. Poslodavac pruža smještaj, prijevoz od stana do radnog mjesta, mogućnost izbora hrvatske ili njemačke prijave, pravo na božićnicu ili regres. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: zidar / tesar / armirač (m/ž), žbukar / fasader (m/ž), monter prozora i vrata (m/ž), električar (m/ž) i ostalo. Mjesto rada je Njemačka ili Austrija. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 24.09.2020.