Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 01.10.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Električar (m/ž)

- dana do isteka

O poslu

Opis radnog mjesta:
Traži se električar za radove na renoviranju u Münchenu.

Molimo poslati kratke molbe sa brojem telefona, podatcima o školovanju, radnom iskustvu i osnovnim osobnim podatcima na e-mail: stjepan@schnellgutundguenstig.de ili pozvati našega glavnog električara na tel: +49 1578 8403707.

Tvrtka „Schnell Gut & Günstig Elektro GmbH“ utemeljena je 2010g. Naš tim čini 22 stalnih zaposlenika, tri dipl.ing.građ., te specijalisti za renoviranja i unutarnje radove u građevinarstvu. Tvrtka se bavi renoviranjem i izvođenjem unutarnjih radova u Münchenu.
Tvrtka posjeduje moderan vozni park te vrhunske alate i opremu. Odlazak na posao organiziran je službenim vozilima.
Više o našoj tvrtci možete saznati na našoj novoj web-stranici: www.sgg-bau.de
Schnell Gut & Günstig Renovierung GmbH
Schnell Gut & Günstig Elektro GmbH
Breslauer Weg 99
82538 Geretsried
Posebne pogodnosti:
Obrazovanje u skladu s njemačkim propisima za izvođenja radova na polaganju jake i slabe struje, povoljni uvijeti i radno vrijeme, te mogućnost napredovanja u našoj firmi. Nudimo plaću 2500EUR brutto te Verpflegungsgeld od cca 300EUR netto, privremeni smještaj i pomoć u traženju vlastitog smještaja.
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:
Država:
Njemačka

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Potrebno je iskustvo u obavljanju poslova razvoda struje unutar obiteljskih kuća i stanova, treba znati čitati elektro-planove polaganja slabe struje, razvoda antena, telefona i portafonije. Potrebno je imati dobru fizičku spremu. U obzir dolaze samo stabilne i ozbiljne osobe s dugoročnom namjerom zaposlenja i voljom za učenje i profesionalni razvoj. Njemački jezik nije uvijet. Alkoholičari isključeni. "EU-papiri" ili viza za rad u Njemačkoj obavezni.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Vozačka dozvola:
B
Potrebno radno iskustvo:
četiri godine