Zaposlite se u inozemstvu i zarađujte do 26.000 kuna

Zaposlite se u inozemstvu i zarađujte do 26.000 kuna

Želite karijeru u inozemstvu? Provjerite tjednu TOP 10 ponudu poslova i prijavite se na željeni posao – poslodavci osiguravaju smještaj i sve potrebno za rad, a nude stimulativna primanja do 26.000 kuna

The Old Mill Inn zapošljava na poziciji Front of house, Bar & Waiting staff (m/ž). Mjesto rada je Pitlochry, Škotska. Uvjeti su dobar stav, radišnost i iskustvo u hospitality-ju. Rok prijave je 1.9. Prijavite se.

SD Design zapošljava na poziciji keramičar (m/ž) u Njemačkoj. Rok prijave je 13.9. Poslodavac omogućuje redovitu isplatu plaća, osiguran prijevoz i smještaj te mogućnost napredovanja i usavršavanja u poslu. Poznavanje njemačkog jezika nije uvjet, ali je prednost. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta u Češkoj traži djelatnika u logistici (m/ž) i montažnog radnika (m/ž). Rok prijave je 6.9. Poslodavac nudi besplatni transport, smještaj, pokriveno zdravstveno osiguranje te pet tjedana godišnjeg odmora. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Radnik d.d. zapošljava u Njemačkoj: zidare (m/ž), tesare (m/ž) i rukovatelje toranjskom dizalicom (m/ž). Rok prijave je 9.9. Potrebno je zvanje građevinske struke, ali nije uvjet. Traži se radno iskustvo od dvije godine. Prijavite se.

Herzog Kraft j.d.o.o. zapošljava na poziciji vozač / monter namještaja u Njemačkoj. Rok prijave je 6.9. Potrebna je srednja stručna sprema i obvezna je vozačka dozvola B kategorije. Vozačke dozvole C, C+E i KOD 95 donose prednost. Prijavite se ovdje.

Nbg zapošljava tesara (m/ž) u Münchenu, Njemačka. Rok prijave je 7.9. Za posao je potrebno iskustvo i stručna sprema tesara. Poslodavac osigurava smještaj, prijevoz do radnog mjesta i radnu odjeću. Nudi se bruto plaća do 24.000 kuna. Aplicirajte.

CellCord d.o.o. traži montera (m/ž). Rok prijave je 25.9. Radovi se izvode u Italiji, u brodogradilištu na brodu. Poslodavac plaća smještaj i prijevoz. Nudi se plaća do 11.000 kuna. Aplicirajte ovdje.

Artifex traži medicinske sestre ili njegovatelje (m/ž) za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 18.9. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i bruto plaću do 26.000 kuna. Uvjeti su završena medicinska škola, stručno radno iskustvo i znanje njemačkog jezika na minimalnom B1 nivou. Prijavite se.

MKV-Mont zapošljava na pozicijama monter industrijskih hala (m/ž), TIG / WIG zavarivač (m/ž) i bravar (m/ž). Lokacije rada su Belgija, Njemačka i Slovačka. Prijave su otvorene do 26.9. Nudi se plaća do 25.000 kuna. Aplicirajte.

SGG zapošljava soboslikara / knaufera (m/ž), vodoinstalatera (m/ž) i zidara/ keramičara (m/ž). Lokacija rada je München, Njemačka, a rok prijave 31.8. Poslodavac nudi pomoć u savladavanju birokratskih prepreka i pronalasku stana za cijelu obitelj i povoljne uvjete za rad. Prijavite se putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 27.08.2020.