Zaposlite se u Austriji, Njemačkoj ili Švicarskoj - poslodavci nude stimulativna primanja

Zaposlite se u Austriji, Njemačkoj ili Švicarskoj - poslodavci nude stimulativna primanja

Želite raditi u inozemstvu? Stiže novih TOP 10 poslova! Vaš posao.hr i ovoga je puta pripremio puno poslova za prijavu

Iuvare Connect zapošljava medicinsku sestru ili tehničara za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 30.9. Nudi se plaća do 3.000 eura uz doplatke. Ukoliko osoba ne zna njemački, ima priliku naučiti jezik u jezičnoj školi. Aplicirajte.

SD Design zapošljava keramičara (m/ž). Rok prijave je 13.9., a lokacija rada Njemačka. Uvjeti su osnovna znanja o izvršavanju navedenih poslova, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje njemačkog jezika. Prijavite se.

AA Euro zapošljava u Irskoj za potrebe klijenta: Quality Assurance Manager (m/ž), cjevar (m/ž), zavarivač (m/ž), monter PCV stolarije (m/ž), građevinski radnik (m/ž), Front End Developer (m/ž). Rok prijave je 3.10. Provjerite ostale poslove poslodavca i aplicirajte putem linka.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: zidar / tesar / armirač (m/ž), žbukar / fasader (m/ž), monter prozora i vrata (m/ž), električar (m/ž) i ostalo. Mjesto rada je Njemačka ili Austrija. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte putem linka.

Actum za potrebe klijenta zapošljava više njegovatelja (m/ž) za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 21.9. Uvjet je posjedovanje EU dokumenata i znanje njemačkog jezika na razini B1. Poslodavac nudi sigurna i redovita primanja, pomoć kod prijave za radnu dozvolu i naknadu putnih troškova. Aplicirajte.

Next Step za potrebe klijenata u Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj traže: kozmetičara (m/ž), masera (m/ž), kuhara za pripremu doručka (m/ž), barmena (m/ž), kuhara (m/ž), konobara (m/ž). Za poslove je potrebno: relevantno radno iskustvo, dobro znanje engleskog ili njemačkog jezika te dobre komunikacijske vještine. Rok prijave je 26.9. Prijavite se ovdje.

Herzog Kraft j.d.o.o. zapošljava vozača / montera namještaja (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a rok prijave 6.10. Uvjeti su srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i osnovno znanje njemačkog jezika. Prednost donosi posjedovanje vozačkih dozvola C, C+E i KOD-a 95. Prijavite se.

Tehno Štefanović d.o.o. traži CNC operatora (m/ž) i vozača bagera (m/ž). Lokacija rada je Njemačka, a rok prijave 4.10. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Optima Grupa d.o.o. zapošljava na poziciji rukovodioc sektora prodaje komprimiranog i prirodnog plina / tekućeg i naftnog plina (m/ž). Mjesto rada je Banja Luka, a rok prijave 18.9. Potrebno je radno iskustvo od najmanje sedam godina. Traži se iskustvo na poslovima prodaje, iskustvo u velikim kompanijama i na rukovodećim pozicijama. Aplicirajte.

Tvrtka yoummday GmbH zapošljava na poziciji Work from Home – Kundenservice im Home-Office, Europaweit (m/ž) .Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, stabilna primanja i iznadprosječna primanja. Očekivana je mjesečna plaća do 4.000 eura. Traže se komunikativnost i orijentiranost na korisnika te razumijevanje korisnika. Posao se radi od kuće, a rok prijave je 30.9. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 09.09.2020.