Zaposlenje u inozemstvu čeka na vas – godišnji bruto prihod do 453.900 kuna

Zaposlenje u inozemstvu čeka na vas – godišnji bruto prihod do 453.900 kuna

Tražite li posao u inozemstvu, pogledajte TOP 10 ponudu poslova spremnih brzu prijavu. Saznajte koje uvjete poslodavci očekuju i aplicirajte još danas

PMS Elektrotechnik d.o.o. zapošljava električara (m/ž) u Austriji i Njemačkoj. Rok prijave je 14.2. Nudi se mjesečna plaća do 15.000 kuna. Uvjeti su završeno obrazovanje iz elektrotehnike, dobro razumijevanje njemačkog jezika, spremnost za rad u inozemstvu. Aplicirajte.

Mugler Masterpack GmbH zapošljava na pozicijama radnik skladištar/ otprema (m/ž) i radnik na mašini za štancanje (m/ž) u Njemačkoj. Od kandidata se očekuje završena stručna sprema, višegodišnje iskustvo rada, licenca za viljuškar, dostupnost u tri smjene. Potrebno je znanje njemačkog jezika u pismu i govoru. Prijave su otvorene do 13.2.  Prijavite se na linku.

Tempus Octo za potrebe klijenata zapošljava na pozicijama u Njemačkoj: monter kablovske opreme (m/ž), monter prozora (m/ž), tapeticer (m/ž), monter prozora i vrata (m/ž). Prijave su otvorene do 31.1. Poslodavac očekuje radno iskustvo, samostalnost u obavljanju posla i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Smještaj i prijevoz su osigurani. Prijavite se putem linka.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava u Afganistanu: laboratorijski tehničar za ispitivanje građevinskih materijala (m/ž), rukovatelj strojem za betonsko popločavanje (m/ž), građevinski nadzornik (m/ž) te operater serijskog postrojenja (m/ž). Možete aplicirati do 26.1. putem linka.

Protim zapošljava arhitekta za projektiranje zdravstvenih objekata (m/ž) u Šenčuru, Slovenija. Prijavite se do 12.2. Posao obuhvaća profesionalno vođenje složenih projekata na području zdravstva, odgovornost za profesionalno izvršavanje usluga, samostalno obavljanje poslova i ostalo. Očekuje se najmanje petogodišnje iskustvo rada u projektiranju objekata na području zdravstva. Poslodavac nudi osnovni godišnji bruto prihod do 453.900 kuna. Prijavite se.

Auta Marocchi zapošljava na poziciji programer analitičar (m/ž) u Trstu, Italija. Prijave su otvorene do 11.2. Poželjno je da kandidat ima sposobnost programiranja mobilnih aplikacija (Xamarin, Android), razvoja web services (Soap, Rest) i poznavanje jezika C++ i Java. Traži se poznavanje talijanskog jezika. Aplicirajte ovdje.

Helena Vehovec za potrebe klijenta u Sloveniji traži radnike za proizvodnju (m/ž). Rok prijave je 17.2. Prijavite se ovdje.

König traži nova pojačanja na pozicijama: medicinska sestra/ tehničar (m/ž), elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž); pomoćni kovinar (m/ž), varilac (m/ž), monter grijanja i vode (m/ž), pomoćni električar (m/ž), cjevar (m/ž), bravar (m/ž); monter klima (m/ž) itd. Aplicirati možete najkasnije do 30.1. Provjerite uvjete i ostale poslove ovog poslodavca na linku.

ISE Industries.SI zapošljava strojobravara montera (m/ž). Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme te rad u timu vrhunskih stručnjaka. Mjesto rada je Austrija, a rok prijave 3.2. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 22.01.2021.